Ultima oră
Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc" Eric e dorit de Dinamo! Reacţia brazilianului: "În 15 zile aş putea fi gata de joc"
VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Radu Banciu îl taxează pe "nimeni" Şumudică: "De un pupincurism înfiorător. Te faci de râs, o ruşine!" VIDEO EXCLUSIV | Motivul pentru care Radu Banciu îl taxează pe "nimeni" Şumudică: "De un pupincurism înfiorător. Te faci de râs, o ruşine!"
VIDEO | Hermannstadt - Chindia, LIVE pe Look Sport. Echipa lui Săndoi a egalat în debutul reprizei secunde VIDEO | Hermannstadt - Chindia, LIVE pe Look Sport. Echipa lui Săndoi a egalat în debutul reprizei secunde
VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu "dezamorsează" transferul lui Man: "Valorează 1,5 milioane de euro. Nu va face purici acolo, nu are nici 1% şanse să se impună" VIDEO EXCLUSIV | Radu Banciu "dezamorsează" transferul lui Man: "Valorează 1,5 milioane de euro. Nu va face purici acolo, nu are nici 1% şanse să se impună"
"Voiau să ştie lucruri legate de calităţile lui tehnico-tactice". Omul sunat de Parma pentru a-l descrie pe Man "Voiau să ştie lucruri legate de calităţile lui tehnico-tactice". Omul sunat de Parma pentru a-l descrie pe Man
Noul stadion Arcul de Triumf, sursă de scandal! Ministerul Tineretului şi Sportului, acuzat că vrea să "naţionalizeze" arena Noul stadion Arcul de Triumf, sursă de scandal! Ministerul Tineretului şi Sportului, acuzat că vrea să "naţionalizeze" arena

Mircea Rednic anunţă că este gata să accepte propunerea: ”Dacă se vrea performanţă, mâine semnez”

Liga I Publicat pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19370011/1/mircea-rednic.jpg

Mircea Rednic nu este speriat de situaţia în care se află Poli Iaşi din punct de vedere financiar şi anunţă că este gata să rămână la gruparea din Moldova şi în sezonul următor. Cere însă garanţii. Vrea să i se prezinte un proiect clar şi să îi fie comunicat bugetul cu care poate ataca play-off-ul Ligii 1.

De ce nu? Dacă am garanţii că se vrea performanţă la Iaşi, cu mare drag, mâine semnez. Dacă mi se oferă condiţii. Să ai o siguranţă financiară, să se implice mai multă lume, nu numai cu sfaturi, poveşti, dar să avem un buget stabil, să nu se mai ajungă ca antrenorul să împrumute clubul. Condiţii am, n-am de ce să mă plâng, terenurile sunt foarte bune. Dacă se doreşte performanţă, cu mare drag continui la Iaşi”, a spus Rednic, în cadrul conferinţei de presă.

Până să se reia Liga 1, Poli Iaşi a anunţat că a prelungit contractele jucătorilor Andrei Cristea (36 de ani, atacant) şi Cosmin Frăsinescu (35 de ani, fundaş central), până la finalul efectiv al sezonului. După cum a anunţat AFAN în urmă cu câteva săptămâni, jucătorii pot semna, printr-un act adiţional, prelungirea contractuală, dacă înţelegerile expiră pe 30 iunie.

Astfel, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă Poli Iaşi, a reuşit totuşi să le obţină semnăturile celor doi jucători, exponenţiali de altfel în angrenajul echipei.

VEŞTI BUNE ÎN COPOU! Golgeterul Andrei Cristea şi căpitanul Cosmin Frăsinescu au semnat, astăzi, prelungirea contractelor

Preşedintele Ciprian Paraschiv le va propune şi altor jucători să continue activitatea la Politehnica!”, este anunţul celor de la Poli Iaşi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele