Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

Mircea Rednic are planul făcut pentru meciul cu UTA. Ce trebuie să facă Viitorul pentru a lua cele 3 puncte

Farul Constanta Publicat pe 14 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19888192/1/rednic.jpg

Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a afirmat că la partida cu UTA Arad este importat ca jucătorii săi să menţină ritmul avut la meciul cu FC Hermannstadt şi crede că ar putea fi de ajutor faptul că echipa sa are deja un meci oficial disputat.

Rednic a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că UTA vine după o serie de rezultate negative şi că a schimbat jucători în pauza de iarnă.

“Am început, dar trebuie să continuăm. Important e să menţinem ritmul pe care l-am avut la meciul cu Sibiu, ştim că nu o să fie uşor pentru că şi UTA vine după o serie de rezultate negative, am văzut că au făcut şi multe schimbări, jucători care au plecat, jucători care au venit. Noi avem un avantaj, pentru că avem deja un meci oficial şi asta s-ar putea să ne ajute”, a afirmat antrenorul Viitorului.

El a mai precizat că jucătorii săi merg să ia cele trei puncte din deplasarea de la UTA Arad.

“E o perioadă mai dificilă ţinând cont şi de condiţiile climaterice care sunt în perioada asta şi noi am făcut antrenament doar pe sintetic, nu am putut să ne antrenăm pe teren. Suntem pregătiţi, preocuparea noastră a fost să ne refacem şi să recuperăm jucătorii care au avut ceva probleme şi mergem pregătiţi să luăm cele trei puncte”, a explicat Mircea Rednic.

Meciul dintre UTA Arad şi Viitorul este programat vineri, de la ora 17.00, în etapa a XVI-a din Casa Liga I. Viitorul a mai jucat o partidă în acest an, duminică, o restanţă cu FC Hermannstadt, câştigată cu 2-1. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele