Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Mircea Rednic, atac frontal la unul din oficialii lui Dinamo. ”E iuda, aşa îl numesc eu. Nu îi spun pe nume. Ar trebui să îşi vadă de treaba lui şi să plece”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/19442591/1/red.png

Hermannstadt şi Poli Iasi au terminat la egalitate, scor 2-2, în ultima partidă din acest sezon de play-out. La final, Mircea Rednic a făcut un anunţ îngrijorător. Tehnicianul a declarat că i-a expirat contractul, iar un răspuns privinţa viitorului său va oferi până la finalul acestei săptămâni.

De asemenea, ”puriul” a lansat un atac dur la adresa lui Bogdan Bălănescu, care este directorul general al celor de la Dinamo.

„N-are nicio treabă (Bălănescu) la Dinamo. E foarte bun la altele. E iuda, aşa îl numesc eu. Nu îi spun pe nume. Ar trebui să îşi vadă de treaba lui şi să plece”, a declarat Mircea Rednic la sfârşitul meciului dintre Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, terminat la egalitate, scor 2-2.

De asemenea, acesta a declarat că nu este de acord cu lucrurile care se petrec în acest moment cu Dinamo. Tehnicianul susţine ideea conform căreia din sezonul viitor să fie 16 echipe.

”Nici mie nu îmi convine, că echipele cu care joacă acum Dinamo…. Hermannstadt salvată, Sepsi salvată, iar Chindia cu şanse minime… deci e clar că ei nu vor folosi echipa completă. Dacă ar fi fost programate în campionat, echipele de care am vorbit, erau la retrogradare şi altfel s-ar fi jucat.

„Nu ştiu de ce noi nu am face cu 16 echipe. Să intre două şi ultima clasată de la Liga I să dea baraj cu locul 3 din liga a doua. Şi toată lumea o să fie mulţumită”, a conchis Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele