Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mircea Rednic le ia apărarea rivalilor de la FCSB. ”Trebuie să fim mai înţelegători"

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20444678/1/rednic.jpg

Nevoită să amâne meciul cu Farul, din Casa Liga 1, şi să declare forfait pentru partida cu FC Voluntari, din Cupa României, FCSB începe să se regrupeze şi să treacă peste focarul de COVID-19 care a pus în pericol această perioadă a sezonului.

Vicecampioana se luptă de mai multă vreme cu cazuri de Coronavirus, dar veştile bune au început să vină de luni. Conform Fanatik.ro, Edward Iordănescu şi restul oamenilor din staff-ul tehnic au ieşit din izolarea impusă ca urmare a infectării cu COVID-19 şi s-au prezentat, deja, la baza de pregătire din Berceni pentru a conduce şedinţele de pregătire. Nueste, însă, singura ştire pozitivă pentru clubul patronat de Gigi Becali.

Susţinere de la rivali

Dinamo a pierdut în ”optimile” Cupei în faţa celor de la FC Argeş. ”Câinii” au condus cu 1-0, dar s-au văzut eliminaţi, graţie a două goluri marcate de adversari pe final. Mircea Rednic a vorbit şi despre situaţia celor de la FCSB. Antrenorul a precizat că nu trebuia ca oficialii să elimine echipa lui Gigi Becali din competiţie la ”masa verde”.

"Nu înţeleg cu ce a fost ajutată FCSB, au fost eliminaţi din Cupă. E o situaţie complicată pentru FCSB. Trebuie să fim mai înţelegători", a spus Mircea Rednic, după eşecul cu FC Argeş.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele