Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Mircea Rednic nu glumeşte! A scos un jucător din lot, înainte de meciul cu Dinamo

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20012051/2/rednic-bun.jpg

Dinamo şi Viitorul se înfruntă în etapa a 25-a din Casa Liga 1, vineri de la ora 20:30. Partida din ”Ştefan cel Mare” este transmisă de Look Sport +.

Ambele echipe au un sezon foarte slab, cu multe rezultate modeste, care le-au coborât pe ultimele locuri în campionat, pe 12 şi 13. Sunt resemnate cu gândul că vor evolua în grupa pentru retrogradare, dar vor să finalizeze play-out-ul în afara locurilor care le pot duce în Liga 2.

Mircea Rednic a luat o decizie dură, înainte de meci. ”Puriul” l-a scos din lot pe letonul Valerijs Sabala (26 de ani), care a fost transferat în această iarnă, dar nu a reuşit să marcheze, în cele 5 meciuri disputate pentru dobrogeni.

"Sper că am reuşit să ne recuperăm din punct de vedere mental, nu fizic, pentru că s-au jucat doar 70 de minute. Am stat o zi în plus, ne-am încălzit, ne-am reîncăzit de vreo patru ori, după nu s-a jucat meciul. Ştim situaţia lui Dinamo, are jucători cu calitate, au făcut şi meciuri bune, chiar dacă acum trec printr-o perioadă proastă.

Mai puţin mă interesează situaţia lui Dinamo. Păcat, că în ultimele 3 jocuri n-am luat puncte pe un fond de joc bun. Băieţii au înţeles mesajul meu şi al conducerii. Nu mai e timp, nu mai sunt multe meciuri, deci noi trebuie să ne prezentăm foarte bine şi să facem tot ce e posibil ca să câştigăm.

E clar că am suferit şi în atac. Din momentul în care a plecat Kevin, noi n-am găsit soluţii, chiar dacă am tot schimbat. Sabala încă n-a reuşit să se integreze. A avut şansa să joace. De altfel, el nici n-o să facă parte din lot pentru meciul acesta.

Legat de lot, am reuşit să-l recuperăm pe Boboc, un lucru pozitiv. Singurul indisponibil este Ely Fernandes. Tsoumou intră în lot şi mai mult ca sigur va juca şi el", a explicat Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele