Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Mircea Rednic, şanse mici să revină la Dinamo în perioada următoare. ”A fost doar o discuţie de principiu”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20398456/1/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png

Imediat după "debarcarea" lui Bonetti, fanii-acţionari, Iuliu Mureşan şi Nicolae Badea s-au îndreptat spre Mircea Rednic şi Vasile Miriuţă, în această ordine. Dinamovist vechi şi antrenorul care a adus ultimul titlu, în 2007, Rednic e liber de contract după despărţirea de Farul Constanţa, iar relaţia foarte bună pe care o are cu Nicolae Badea a dus cu gândul la o revenire.

Administratorul judiciar al echipei, Răzvan Zăvăleanu a declarat că s-a discutat cu Rednic doar de principiu, iar antrenor va fi Sorin Colceag, confirmat deja de Iuliu Mureşan la începutul săptămânii.

"Am avut discuţii cu mai mulţi antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuţie de principiu. Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situaţia cu Dario Bonetti. Să ştiţi că discuţiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu.", a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Digi Sport.

Colceag le-a mai pregătit în cariera sa de ”principal” pe Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău. Acesta a mai lucrat la Centrul de Copii şi Juniori ai Rapidului, începându-şi cariera ca antrenor de portari la Viitorul Constanţa. Colceag a mai fost ”secund” la Universitatea Cluj.

Fost portar, Colceag a făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul 1989-1990, când sub comanda lui Mircea Lucescu roş-albii au cucerit eventul în Romaânia şi au prins semifinalele Cupei Cupelor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele