Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

Mircea Rednic se teme de jocul cu Sepsi. ”E o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători cu calitate, o echipă completă”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19929278/1/rps7059.jpg

Antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a afirmat că Sepsi, adversara de marţi după amiază, este o echipă organizată, echilibrată care are jucători de calitate şi a precizat că are nevoie de puncte mai mult decât ardelenii.

“Sepsi e o echipă foarte bine organizată, echilibrată din toate punctele de vedere, cu jucători cu calitate, o echipă completă care când are mingea atacă, când pierde mingea se apără şi de aia rezultatele care au apărut nu sunt întâmplătoare, Au şi un antrenor care ţine foarte mult la disciplină şi aşa trebuie lucrat cu jucătorii în special în România. Sigur că şi ei nevoie de puncte, dar noi avem nevoie de puncte mai mult decât ei, ţinând cont de situaţia din clasament, suntem foarte apropiaţi acolo în lupta pentru locul 5 şi 6. La noi orice punct contează”, a afirmat antrenorul Viitorului.

El a precizat că nu a fost mulţumit de prima repriză a meciului de la Craiova şi crede că jucătorii săi au intrat prea încrezători în teren după egalul cu FCSB.

“Poate e nevoie de mai mult tupeu, de mai mult risc, trebuie să ni-l asumăm. Am făcut şi meciuri bune, la ultimul meci nu aveam cum să fiu mulţumit de prima repriză pentru că prima repriză a fost una slabă, nu e vorba de teamă, dar poate am intrat prea încrezători după meciul bun făcut cu Steaua şi mă bucur că în repriza a doua şi în urma schimbărilor jocul nostru a fost mult mai consistent şi chiar puteam să şi câştigăm”, a mai afirmat Rednic.

Întrebat dacă are soluţii după transferul lui Virgil Ghiţă în Ungaria, antrenorul Viitorului a răspuns: “Soluţii am. Ştiam când am semnat care e politca clubului, nu e doar de acum când ai oportunitatea să vinzi un jucător mai ales în perioada asta trebuie să o faci, e vorba de un apărător care are calitate. Avem soluţii în Academie şi mai mult ca sigur ne gândim să mai aducem încă un fundaş central în zilele următoare”.

Rednic a mai precizat că jucătorii săi nu au probleme de sănătate, iar cel mai recent transfer, Răzvan Grădinaru, va fi în lot pentru acest meci.

Partida dintre Viitorul şi Sepsi va avea loc marţi, de la ora 15.30 pe stadionul din Ovidiu. Partida este în direct pe Look Sport+.

Şi-au cedat stâlpul defensivei

Virgil Ghiţă (22 de ani) a fost transferat de Viitorul la Ferencvaros, în Ungaria. Clubul lui Gică Hagi obţine din nou o sumă de bani importantă, după cedarea lui Gabi Iancu la Ahmat Groznîi, pentru 500.000 de euro.

Potrivit Fanatik, Viitorul şi Ferencvaros au căzut la un acord pentru o sumă de transfer de 800.000 de euro! Ghiţă este unul dintre cei mai buni tineri fundaşi centrali din România şi nu de puţine ori s-a discutat pe seama trecerii lui la anumite echipe din Casa Liga 1 sau din străinătate.

Apărătorul născut la Piteşti este unul dintre jucătorii care s-au format la Academia Gică Hagi. A făcut trecerea la prima echipă în vara lui 2017 şi numai în acest sezon a prins 14 meciuri. El a făcut parte din lotul constănţenilor şi în sezoanele în care s-au cucerit campionatul şi Supercupa României.

Trecerea la Ferencvaros este un pas important în cariera lui, mai ales că maghiarii au fost prezenţi în grupele Ligii Campionilor în acest sezon, într-o grupă infernală, cu Dinamo Kiev, Juventus şi Barcelona.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele