Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mircea Rednic, trist şi după succesul Iaşiului cu Chindia: ”Un ochi plânge, altul râde. Plânge pentru marele antrenor şi prieten Ionuţ Popa, căruia îi dedic victoria”. Viorel Moldovan a dat vina pe ghinion pentru înfrângere

Fotbal Internațional Publicat pe 27 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19404319/1/mircea-rednic.jpg

Formaţia Poli Iaşi a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului din Casa Liga 1. Golurile au fost marcate de Luckassen ’13 şi Chacana ’90, iar final antrenorii au oferit primele reacţii.

Mircea Rednic, antrenorul Iaşiului, i-a dedicat succesul antrenorului Ionuţ Popa, decedat în urmă cu câteva zile: ”Un ochi plânge, altul râde. Plânge pentru marele antrenor şi prieten Ionuţ Popa, căruia îi dedic victoria. Am muncit pentru victoria de azi. Trei meciuri am pierdut nemeritat, la un gol. Îi felicit pe jucători, mai ales că e o victorie obţinută în condiţii grele. Dar să nu facem sărbătoare, că marţi jucăm iar, nu avem timp să ne refacem, aşa e făcut programul”, a zis ”Puriul”.

De partea cealaltă, Viorel Moldovan a dat vina pe ghinion pentru faptul că jucătorii săi nu au reuşit să puncteze. Fostul mare atacant al României speră ca prestaţia de sâmbătă să nu se mai repete şi în etapele rămase de jucat, pentru că astfel Chindia riscă să retrogradeze. ”Am încercat să dezvoltăm jocul, să construim, să punem presiune pe adversar. Avem probleme noastre în treimea adversă. Am venit cu multe centrări, dar din păcate nu am reuşit să găsim un cap deştept sau să reuşim să marcăm. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Plătim tribut unor greşeli şi e greu pe o asemenea căldură să alegi după rezultat, să construieşti, să munceşti.

Trebuie să găsim un cap bun, nişte picioare bune. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Au muncit mult şi îmi pare rău că nu au fost recompensaţi. Imediat după ce am început, au dat acel gol, s-au retras deliberat şi ne-au prins pe contraatac. A doua repriza s-a jucat doar în jumătatea adversă. Nu mai vreau să discut sau să fac aprecieri legate de arbitraj, dar cred că am avut şi un penalty la 1-0 neacordat. Nu vreau să plâng, nu cer mila nimănui şi mergem mai departe”, a declarat Moldovan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri