Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid

Mircea Rednic va primi o sumă "mare" de bani dacă va califica echipa în play-off

UTA Arad Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21517582/1/uta-arad-fcu-1948-craiova-superliga-superbet-02-03-2024.jpg

UTA Arad întâlneşte Dinamo, astăzi, de la 20:00. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Arădenii au nevoie de victorie pentru a spera la play-off, dar nu sunt doar la mâna lor. În acest moment, UTA are 40 de puncte şi se află la egalitate cu Sepsi şi Hermannstadt. Farul are 42, iar U Cluj are 41.

Întrebat dacă jucătorii au prime pentru accederea în play-off, Alexandru Meszar a confirmat această informaţie. De asemenea, conducătorul arădenilor a spus că şi Rednic are o primă "mare", dar a evitat să spună o sumă. Meszar s-a rezumat la a declara că prima este mare pentru ce pot oferi oficialii de la UTA, dar ar fi una mică pentru tehnician.

”Nu avem emoţii. Speranţe sunt. Emoţii nu prea am pentru că rezultatul pe care dacă îl obţinem oricum e un plus vis-a-vis de ce planuri aveam şi cum am vorbit. Noi nu avem ce să pierdem, doar să câştigăm.

43 de puncte ar fi recordul UTA-ei. Acum avem 40. Ar fi record pentru club în aceşti patru ani de când suntem în Liga 1. E puţin frustrant că nu depinde doar de rezultatul nostru.

Dar faptul că se joacă cinci meciuri cu miză parcă îi dă mai multă emulaţie, emoţie, deci e interesant.

Şi el e conştient că orice rezultat vom obţine e deja un plus. E foarte bine cu moralul, nu are presiune, nici echipa n-are presiune, deci putem să ne facem jocul nostru. Eu zic că suntem ok. Şi din punct de vedere al sănătăţii este bine.

(n.r. – Ce ar însemna pentru UTA şi pentru Arad o calificare în play-off?) Performanţă de neegalat în ultimii 50 de ani. UTA s-a clasat acum 50 de ani pe locul 6. Ar fi cea mai bună clasare.

Şi menţinerea în Liga 1 pentru al 5-lea an consecutiv ar fi un record. Din 1972 n-a mai fost UTA cinci ani consecutiv în Liga 1.

(n.r. – Jucătorii au prime dacă intră în play-off?) Sigur, au stipulat în contract. Unii jucători o au în contract, iar unii jucători care şi-au încasat primele doar parţial, urmând ca la final să se completeze în funcţie de locul ocupat.

Dacă intrăm în play-off îşi vor primi primele integral. Dacă nu intrăm, atunci vor primi, 50% au primit deja, restul de 50% se împarte în funcţie de loc.

(n.r. – Mircea Rednic ce primă de play-off are?) Mare! Mare pentru noi, mică pentru el. E confindenţială, dar ne-a bucura să o putem da”, a spus Alexandru Meszar, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele