Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Mircea Rednic vrea să se despartă de un fotbalist, dar acesta refuză rezilierea

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20435489/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-2-10-2021-1.jpg

După ce a semnat din nou cu Dinamo, Mircea Rednic a început să consolideze lotul pentru a scoate clubul din criza în care se află, fiind la subsolul clasamentului.

Pe lângă sosiri, Rednic e cu ochii şi la capitolul plecări. Conform GSP, vrea să se despartă de Constantin Nica şi Cătălin Ţîră. 

Problema apare pentru că Nica nu vrea să rezilieze contractul şi Dinamo nu poate face unilateral asta. Acesta nu a mai evoluat de 25 de luni, într-o partidă oficială.

Rednic mai vrea să se despartă şi de preparatorul fizic Cristian Sandu, pentru că l-a adus pe Andrei Antoce. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele