Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

Mircea Rednic vrea victoria cu Academica Clinceni. ”Trebuie să avem la meciul cu ei atitudinea pe care am avut-o cu Dinamo”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20042992/1/vlcsnap-2020-07-12-20h41m43s860.png

Viitorul Constanţa a fost performera etapei trecute. Dobrogenii au spart seria de rezultate slabe, cu un succes zdrobitor, pe terenul lui Dinamo, cu scorul de 5-0.

Urmează însă un nou meci complicat, în direct pe Look Sport+, contra celor de la Academica Clinceni, formaţie care luptă pentru un loc de play-off. Mircea Rednic a declarat la conferinţa de presă că elevii săi vor avea o confruntare foarte dificilă de gestionat şi că este esenţial să repete prestaţia din jocul cu Dinamo.

"Întâlnim o echipă omogenă, care e bine organizată, care ia gol foarte greu. Academica a avut un sezon foarte bun, constant. Are jucători cu experienţă, care pot face oricând diferenţa.

E o echipă greu de bătut. Tocmai de aceea, trebuie să avem la meciul cu ei atitudinea pe care am avut-o cu Dinamo. Altfel, şansele noastre de a câştiga vor fi mici.

Dacă vrem să rămânem în cursa pentru calificarea în play-off, suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci", a declarat Mircea Rednic.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele