Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Mircea Sandu a comentat în stilul propriu reuşita lui Adrian Mititelu cu FC U: ”Se mai înţelegea cineva la vremea aia cu el? Le ştia pe toate”

Liga II Publicat pe 15 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19362560/1/mititelu-sandu.jpg

Conflictul dintre Mircea Sandu şi Adrian Mititelu este cunoscut de toată lumea. Cearta dintre cei doi se întinde de mai mulţi ani, s-a dus şi prin instanţele de judecată şi se pare că relaţia a rămas la fel de tensionată şi în ziua de azi. La aflarea veştii că FC U Craiova a promovat în Liga 2, fostul preşedinte al FRF a răspuns: ”Nu mă mai interesează niciodată nimic despre acest om”.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că sezonul din Liga 3 se suspendă definitiv, iar primul loc din cele cinci serii promovează direct, dacă are un avans mai mare de trei puncte faţă de următoarea clasată. FC U era lider detaşat în seria ei, aşa că din sezonul următor va evolua în eşalonul secund. Majoritatea oamenilor de fotbal au salutat promovarea, dar nu şi Mircea Sandu.

Eu sunt rupt de fotbalul românesc. Mă aflu în Franţa. Nu am ştiut că Adrian Mititelu a revenit cu echipa lui în Liga a doua pentru că nu mă mai interesează niciodată nimic despre acest om. Noi am luat la vremea aia o hotărâre legală, iar ea a fost ulterior pusă în practică.

Acum, eu nu ştiu dacă Mititelu a învăţat ceva din tot ceea ce a păţit, iar eu cred că cel mai bine este să îl întrebaţi pe el, nu? Ce o să facă cu echipa lui în Liga 2? Habar nu am! Oricum fiecare îşi aşterne aşa cum doarme, iar lucrul ăsta este valabil şi în cazul lui Mititelu. Eu nu am vrut să se ajungă până unde s-a ajuns, dar se mai înţelegea cineva la vremea aia cu Mititelu? El le ştia pe toate. Noi i-am dat termen să îşi retragă acţiunile alea”, a spus Mircea Sandu pentru ProSport.

FC U Craiova a făcut, deja, primul transfer pentru Liga 2. Echipa patronată de Adrian Mititelu l-a achiziţionat pe portarul Răzvan Popa, de la Flacăra Horezu, cel care e şi căpitanul naţionalei României U17. Despre transfer a vorbit şi tânărul fotbalist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele