Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Mirel Rădoi a spus ce jucător îi lipseşte naţionalei. ”În momentul de faţă, în zona aia, avem jucători, dar nu sunt la fel de agresivi”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 oct 2020
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19561195/2/mirel-radoi-echipa-nationala.jpg

Mirel Rădoi a vorbit despre profilul de jucător care lipseşte echipei naţionale şi l-a menţionat pe Mihai Pintilii, care s-a retras din activitate, în prezent fiind în staff-ul celor de la FCSB.

Selecţionerul a declarat că este nevoie de un jucător la mijlocul terenului cu agresivitatea lui Pintilii.

„Discuţia asta am avut-o şi cu Cosmin Contra. Am văzut că agresivitatea naţionalei a scăzut din momentul în care Mihai Pintilii s-a retras de la echipa naţională. Şi chiar am discutat cum putem găsi un jucător în centrul terenului care să fie agresiv în sensul bun al cuvântului, să poată să împingă echip după el.

Aşa a apărut Marius Marin la echipa naţională de tineret. I-am spus lui Cosmin Contra că este un jucător care poate fi de profilul ăla, foarte agresiv. În momentul de faţă, în zona aia, avem jucători, dar nu sunt la fel de agresivi, sunt cu îndemânare tehnică mult mai ridicată decât eram eu”,  a spus Mirel Rădoi, la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri