Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Mirel Rădoi exclude un tricolor de la naţională! "I-am transmis. Nu poate face parte dintr-un asemenea grup, indiferent de valoarea lui"

Echipa nationala Publicat pe 17 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19484401/1/radoi.jpg

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că va exclude un jucător de la echipa naţională.

Fotbalistul respectiv, căruia Mirel Rădoi nu i-a dezvăluit numele, s-ar fi folosit de prietenia cu un ziarist ca să îşi atace un coechipier, susţine selecţionerul, care anunţă măsuri drastice.

Mirel Rădoi exclude un jucător de la echipa naţională

Selecţionerul a făcut dezvăluirea în direct la Telekom Sport. Dialogul dintre Mirel Rădoi şi moderatorul emisiunii:

Mirel Rădoi: Oricine poate contesta într-un fel sau altul prezenţa unui jucător la echipa naţională, iar aici sunt şi factori pe care noi nu îi putem controla. Sunt preşedinţi care îşi vor jucătorii, sunt antrenori care îşi vor jucătorii, sunt impresari care îşi vor jucătorii. Mai nou, am aflat că sunt jucători care au prieteni ziarişti şi apar articole datorită prieteniei, că de ce nu e el, e celălalt.

Eu nu am nimic împotrivă dacă eşti prieten cu un ziarist şi te laudă într-un articol, nu am absolut nimic împotrivă. Dacă începi şi îţi ataci colegul doar ca să te lauzi pe tine, atunci am o problemă. Mai devreme sau mai târziu nu vei mai fi la echipa naţională.

Moderator: S-a întâmplat asta?

Mirel Rădoi: Din informaţiile pe care le avem, da.

Moderator: Deci există un jucător care cu ajutorul unui ziarist şi-a atacat un coleg?

Mirel Rădoi: Da. Crezi că se întâmplă de acum? Se întâmplă de ani de zile la echipa naţională, se întâmpla când eram şi eu jucător. Ştiam că anumiţi jucători sunt prieteni cu x, y şi când apărea un articol...

Moderator: L-ai exclus pe respectivul?

Mirel Rădoi: Va fi.

Moderator: Dar ştie?

Mirel Rădoi: I-am transmis. Probabil că ştie. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător, indiferent de valoarea lui. Cel puţin nu cu noi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri