Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Mirel Rădoi i-a răspuns lui Dorinel Munteanu. ”De ce nu putem încerca şi ceva nou? Acum câteva luni, voi aţi spus că Liga Naţiunilor nu este o competiţie importantă”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19568040/1/mirel-radoi-echipa-nationala.jpg

Mirel Rădoi i-a dat replica lui Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat jucător din istoria primei reprezentative, care l-a acuzat pe selecţioner pentru rezultatele slabe ale naţionalei din ultima vreme.

"De care experienţă vorbeşte Dorinel Munteanu (n.r l-a acuzat că nu are experienţă ca antrenor)? Ca antrenor sau selecţioner? Eu am doi ani ca selecţioner experienţă. Dacă astea sunt ideile mele, ce să fac...să ascult ce zic zece oameni diferiţi? Când s-a greşit? Când a fost criticat Piţurcă sau când este regretat acum? Că nu am văzut pe nimeni să-şi ceară scuze în faţa lui pentru ce s-a spus la acea vreme. De unde ştim noi din prima că nu se poate? A mai încercat cineva să facă pressing cu 6-7 jucători în jumătatea adversă? Noi nu mai avem Răducioiu, nu mai avem Hagi, nu mai avem Ilie Dumitrescu. Nu pot să stau să mă apăr aproape de poartă, pentru că vom primi gol. Poate că în momentul de faţă nu reuşim nimic la nivel de rezultate, dar peste 2-3 ani pot să apară cu cineva care nu trebuie să o mai ia de la zero. De ce nu putem încerca şi ceva nou? Acum câteva luni, voi aţi spus că Liga Naţiunilor nu este o competiţie importantă. Acum veniţi şi spuneţi că este importantă. Înainte să stabilească Federaţia ceva îmi stabilesc eu ca antrenor. Le-am zis că este importantă, firesc", a declarat selecţionerul, la TelekomSport.

Se pregăteşte pentru alegerile parlamentare

Dorinel Munteanu nu renunţă la cariera politică, după ce de curând a declarat că nu mai vrea să activeze ca antrenor.

Fostul fotbalist al ”generaţiei de aur” a candidat luna trecută pentru un post în Consiliu Local al Municipiului Galaţi din partea PMP, dar nu a reuşit să intre. La alegerile din 6 decembrie, pentru Parlament va plusa şi va fi cap de listă din partea aceluiaşi partid pentru camera deputaţilor.

În mod surprinzător va fi candidat în judeţul Cluj.

Dorinel Munteanu a declarat că Traian Băsescu este mentorul său în politică. Fostul preşedinte al României fiind şi fondatorul Partidului Mişcarea Populară, unul care în judeţul Cluj nu are priză prea mare, fiind la limita pragului electoral.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri