Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Mirel Rădoi nu şomează! Presa internaţioală scrie că ar putea semna în câteva zile cu o echipă de club

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20480314/1/antrenament-romania-meci-armenia-preliminariile-cm-2022-10-10-2021.jpg

Mirel Rădoi este un antrenor interesant pentru formaţiile din fotbalul arab. Pe lângă experienţa avută la Al Hilal, pe finalul carierei de fotbalist, mandatul de selecţioner la naţionala României dă şi mai bine la CV, astfel că ofertele continuă să vină. Cel puţin asta notează mai multe publicaţii de presă din zona respectivă.

Jurnaliştii scriu că Al Nasr Riyadh în vrea pe banca tehnică. Gruparea din capitala Arabiei Saudite are un start de sezon foarte slab, fiind pe locul 9, după 10 etape, cu 14 puncte. În acest moment, pe banca echipei se află Pedro Emanuel. Pe lista de înlocuitori primul era fostul mare fotbalist Gennaro Gattuso.

Antrenorul italian are oferte din alte părţi, inclusiv de la Manchster United şi astfel Rădoi a fost contactat pentru a prelua Al Nasr. Arabii au punctat faptul că ar putea semna contractul în câteva zile.

Surpriza putea fi una mare la naţională, iar Mirel Rădoi putea semna prelungirea contractuală. Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, a declarat că vor fi purtate negocieri cu Rădoi şi, deşi nu s-a spus cum au decurs, e clar că acesta din urmă a refuzat să continue. Asta pentru că federaţia a mers la negocieri cu Hagi şi Răzvan Lucescu.

Nu era deloc exclusă o posibilă prelungire contratuală, Stoichiţă recunoscând că jucătorii s-au apropiat foarte mult de Mirel Rădoi. Deşi Rădoi este cunoscut ca un om orgolios, care nu dă deloc înapoi, preşedintele Comisiei Tehnice a FRF spera ca fostul mijlocaş să îşi anuleze decizia categorică, luată de ceva timp.

Mirel Rădoi e decis să nu mai continuă la naţională, după cum a afirmat la conferinţa de presă ulterioară partidei cu Liechtenstein, ultima din preliminariile CM. Exact 20 de meciuri a stat Rădoi pe banca naţionalei. În acest timp, au fost înregistrate opt victorii, patru egaluri şi opt eşecuri, ceea ce se traduce într-o medie de 1.40 puncte/ meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri