Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Mirel Rădoi, replică de mare campion. Ce i-a transmis lui Dan Petrescu, după comentariile acide la adresa echipei naţionale

Echipa nationala Publicat pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19481276/1/radoi.jpg

Mirel Rădoi, selecţionerul echipei naţionale, a comentat declaraţiile făcute de Dan Petrescu la adresa tricolorilor.

Selecţionerul i-a oferit o replică elegantă antrenorului echipei CFR Cluj, care nu a fost impresionat de victoria din Austria.

"Eu nu pot să-i răspund unui coleg, unui antrenor foarte bun, care e garanţia succesului în România. Asta e ideea noastră, asta nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alţi antrenori, cum tratează atmosferă.

Partidele nu pot fi numite amicale, din moment ce noi suntem la barajul pentru EURO datorită Ligii Naţiunilor. Nu cred că cineva şi-a permis să spună că CFR a fost mai bună decât Rennes, decât Lazio. Toată lumea s-a referit la acea comparaţie dintre CFR şi Floriana.

La mijlocul terenului ei îi aveau pe Sabitzer, Lainer, Ulmer... Eu n-am încercat să supraevaluez echipa lor, am încercat să fiu corect, la fel cum am încercat şi după tragerea la sorţi, dar nu putem compara Austria cu Floriana", a declarat Mirel Rădoi, la Pro-X.

Dan Petrescu: "Au început să cânte după ce au câştigat un meci amical cu Austria"

"Au fost două meciuri bune, două meciuri cu echipe... nu ştiu, eu nu văd Austria echipă mai bună. Eu dacă zic că Sevilla, Lazio sau Rennes sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf prin presă. Când Rădoi a zis că Austria e mai bună decât România, toţi specialiştii au fost de acord. De ce? Deci, ce să mai zic?

Echipa a arătat bine în ambele meciuri. Meritau 6 puncte, şi cu Irlanda de Nord au jucat foarte bine, numai portarul lor şi ghinionul (n.r - au făcut să nu câştigăm), iar cu Austria, la fel, echipa a arătat un joc bun şi merita victoria. Dar pentru mine sunt două jocuri amicale. Nu ştiu ce am câştigat. Pe mine m-a surprins felul în care s-au bucurat băieţii după meci.

Au început să cânte după ce au câştigat un meci amical cu Austria. Ar trebui să câştigăm cu Islanda şi Bulgaria, să ne calificăm la Europene şi după aia să ne bucurăm. Deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri