Ultima oră
ACUM: Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Plus. VIDEO | Sorescu deschide scorul după un penalty controversat. Mihaiu lovise bara ACUM: Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Plus. VIDEO | Sorescu deschide scorul după un penalty controversat. Mihaiu lovise bara
Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League
VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!" VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!"
Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani
Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei
Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei! Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei!

Miriuţă, gata să facă surpriza în Cupă: "Nu suntem Barcelona, dar se poate întâmpla orice cu FCSB!"

Cupa României Publicat pe 5 mar 2020
mail-share icon Email
  • Hermannstadt – FCSB (Stadionul Municipal Sibiu, ora 20.00), LIVE pe Look Plus

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19291762/1/miri.jpg

Vasile Miriuţă este optimist înainte de meciul din Cupa României contra FCSB-ului, dar se aşteaptă ca adversarii să folosească cel mai bun 11 în meciul de la Sibiu.

Tehnicianul lui Hermannstadt speră să realizeze surpriza şi să o elimine pe FCSB pentru o calificare în semifinalele Cupei României.

 ”Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi. Ne interesează Cupa, am spus şi acum câteva seri, după meciul cu Târgovişte, dar voi face nişte schimbări în echipă. Se poate întâmpla orice în Cupă. Nu poţi să zici că e o favorită, cu toate că FCSB, teoretic, e favorită, dar avem şi noi şansa noastră.

Eu sunt sigur că vor veni cu cea mai bună echipă, pentru că nici locul lor în clasament nu arată bine şi e importantă Cupa pentru ei. Şi mâine vom suferi, pentru că noi nu suntem Barcelona, să baţi la Chelsea cu 3, 4-0”
a declarat Miriuţă înainte de acest meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele