Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

Mişcare importantă făcută de AC Milan! Alexis Saelemaekers şi-a prelungit contractul

AC Milan Publicat pe 16 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20431779/1/profimedia-0637436275.jpg

Internaţionalul belgian Alexis Saelemaekers şi-a prelungit contractul cu AC Milan. Mijlocaşul dreapta în vârstă de 22 de ani a venit la AC Milan în 2020, de la Anderlecht. Fosta sa echipă este, de altfel, formaţia care l-a crescut şi l-a promovat în fotbalul mare. 

De la sosirea sa în Italia, Saelemaekers a jucat 64 de meciuri şi a marcat patru goluri. Belgianul le-a mai oferit colegilor săi alte zece pase decisive. El a semnat un contract până în 2026.

18 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexis Saelemaekers, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. Belgianul are un gol în cinci selecţii pentru naţionala ţării sale. 

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele