Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Misiune complicată pentru Dinamo Kiev în optimile Europa League. Lucescu: "Villarreal este o echipă greu de surprins din punct de vedere tactic"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 10 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20058314/1/profimedia-0591779526.jpg

Dinamo Kiev primeşte vizita echipei spaniole Villarreal, joi, de la ora 19:55, în manşa tur din optimile de finală ale Europa League, în direct pe Look Sport 2. Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene, a avut numai cuvinte de laudă pentru Unai Emery şi pentru jucătorii de la Villarreal.

Villarreal, ocupanta locului 7 în LaLiga, este considerată favorită la calificarea în sferturile de finală ale Europa League. Dinamo Kiev este liderul campionatului Ucrainei, cu un avans de patru puncte faţă de Şahtior Doneţk.

Villarreal este fără victorie în campionatul Spaniei din 8 ianuarie 2021. În Europa League, 'Submarinul Galben' a reuşit o dublă victorie entuziasmantă cu RB Salzburg în runda precedentă (2-0 şi 2-1).

La capitolul absenţe de lot, Dinamo Kiev nu poate conta pe Băluţă, Verbic şi Burda, iar Villarreal nu-i poate folosi pe Coquelin, Iborra, Pena, Pina şi Alberto Moreno.

"Nu cred că un antrenor pregăteşte echipa foarte bine doar pentru campionat sau pentru cupele europene. Antrenorii pregătesc fiecare meci la fel. Emery este un antrenor foarte bun, care analizează totul în detaliu şi care pregăteşte fiecare meci cu atenţie, în privinţa tacticii şi a analizei adversarilor. Villarreal are mulţi jucători cu experienţă, în special în comparaţie cu echipa noastră. Emery a avut perioade de succes nu doar la Sevilla, cât şi la Arsenal şi PSG.

Villarreal este o echipă cu mare experienţă în LaLiga, greu de surprins din punct de vedere tactic. Am văzut meciurile lui Villarreal, au jucat foarte bine în Europa în ultimii trei ani, au obţinut rezultate foarte bune, au ajuns în faza sferturilor de finală. Au 4-5 jucători de peste 30 de ani, cu multă experienţă la nivel înalt. Echipa este bine organizată şi echilibrată. Cred că Gerard Moreno este un jucător de clasă mondială, are toate calităţile.

Nu avem o prioritate în acest moment. Cel mai important lucru este să câştigăm meciuri. Victoria aduce mereu entuziasm, o atmosferă pozitivă, moral bun în rândul jucătorilor. Nu vreau ca Dinamo Kiev să facă un pas în spate.

Avem anumite probleme, jucători accidentaţi. Verbic va fi apt abia la finalul lunii aprilie, Burda şi Băluţă sunt absenţe de lungă durată. Popov va reveni în 3-4 zile. Victor Tsygankov s-a antrenat individual, vom analiza situaţia lui astăzi. Garmash se antrenează cu grupul, dar e foarte greu pentru el, întrucât a ratat perioada de pregătire din iarnă. În plus, condiţiile climatice afectează terenul de joc şi este periculos pentru jucători", a spus Mircea Lucescu, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele