Ultima oră
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!

Misiune complicată pentru Stanciu şi Slavia Praga în Europa League! "Au unul dintre ce mai buni atacanţi din lume"

Europa League Publicat de Andrei Ionascu pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19732827/1/nicolae-stanciu-1-scaled.jpg

Slavia Praga, echipa la care joacă Nicolae Stanciu, va înfrunta Leicester City în 16-imile de finală ale Europa League. Antrenorul cehilor, Jindrich Trpisovsky, a declarat că este o tragere la sorţi complicată, în condiţiile în care Leicester ocupă locul trei în Premier League. 

  • Meciurile din 16-imile de finală ale Europa League vor fi transmise pe canalele Look Sport şi pe looksport.ro.

Slavia Praga va juca pe teren propriu manşa tur cu Leicester, pe 18 februarie. Returul din Anglia a fost programat pe 25 februarie.

Slavia Praga nu are probleme în campionatul Cehiei, fiind lider neînvins după 11 meciuri.

După 12 etape în Premier League, Leicester ocupă locul trei în clasament, la un punct de Tottenham şi Liverpool.

"Echipele pe care le preferam la tragerea la sorţi au ieşit din urnă la început. Ştim cât de complicat este adversarul nostru. Leicester înscrie multe goluri în fiecare meci, are jucători foarte rapizi. Dar abia aşteptăm să mergem în Anglia, unde vor fi fani pe stadion.

Vardy este unul dintre jucătorii mei preferaţi. Este o plăcere să-l urmăreşti. Vardy contribuie cu 50% la performanţele echipei, este unul dintre cei mai buni atacanţi din lume. Va fi complicat să ne apărăm împotriva lui, am vorbit deja despre asta cu jucătorii mei.

Avem două luni să pregătim această confruntare. Cred că în februarie lucrurile vor fi puţin diferite, din punctul de vedere al perioadei de transferuri, al posibilelor accidentări. Obiectivul meu principal este să avem spectatori la meciul de acasă. Fără spectatori va fi trist. Din punctul de vedere al rezultatului, trebuie să fim realişti, vom juca împotriva echipei care se luptă cu Manchester City sau Liverpool", a spus Jindrich Trpisovsky, pentru site-ul oficial al Slaviei Praga.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19732827/2/trpisovski.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele