Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Misiune posibilă la Sevilla! Cele mai tari meciuri făcute de CFR Cluj în deplasare în Europa

Europa League Publicat pe 27 feb 2020
mail-share icon Email

Sevilla - CFR Cluj, joi, de la 22:00, LIVE pe LOOK PLUS (în tur 1-1)



CFR Cluj merge la Sevilla pentru a forţa calificarea în optimile Europa League, după ce în tur a remizat cu formaţia andaluza, scor 1-1.

Ardelenii au în faţă o misiune extrem de dificilă, dar nu imposibilă, dacă privim la marile meciuri reuşite în trecut de campioana Ligii 1 în cupele europene. CFR a ieşit învingătoare de pe stadioane uriaşe ale Europei şi aceste meciuri trebuie să reprezinte o motivaţie pentru elevii lui Dan Petrescu.

1. AS Roma - CFR Cluj 1-2 - Sezonul 2008/2009 - grupele Champions League

Minunea de pe Olimpico rămâne probabil cea mai frumoasă seară europeană a CFR-ului, în condiţiile în care ardelenii se aflau la debutul în Champions League şi absolut nimeni nu le dădea şanse în acea confruntare. Mai mult, Roma a deschis scorul în acel meci şi totul părea pierdut. Şi-a intrat însă în rol Emmanuel Culio, care a reuşit o dublă şi şi-a scris definitiv numele în istoria CFR-ului.

2. Manchester United - CFR Cluj 0-1 - Sezonul 2012/2013 - grupele Champions League

În 2012, CFR Cluj trecea de Manchester United chiar pe Old Trafford, iar în primul 11 al englezilor îşi făceau jucători uriaşi precum De Gea, Giggs sau Rooney.

Luis Alberto a înscris singurul gol al partidei, în minutul 56, iar CFR Cluj încheia grupa cu 10 puncte, insuficient însă pentru o calificare în primăvara Champions League.

3. Celtic - CFR Cluj 3-4 - Sezonul 2019/2020 - preliminarii Champions League

Ultima minune reuşită de CFR în Europa, în deplasare, a fost reuşită chiar în acest sezon, pe Celtic Park din Glasgow. Ardelenii au eliminat-o pe Celtic din preliminariile Champions League, tot după un 1-1 pe teren propriu.

În Scoţia, oamenii lui Petrescu aveau nevoie de o victorie sau de un egal cu minim două goluri marcate, adică exact situaţia în care se află acum. Ardelenii au deschis scorul, Celtic a revenit în repriza secundă şi a preluat conducerea pe tabelă, însă finalul a fost fabulos. Omrani cu o dublă şi Ţucudean au înscris pentru o victorie memorabilă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele