Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mititelu a răspuns promit la ultimele acuzaţii din partea celor de la Universitatea Craiova. Continuă conflictul celor două Craiove

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 22 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19369561/1/adrian-mititelu.jpg

Adrian Mititelu a răspuns celor mai noi acuzaţii lansate din partea celor de la Universitatea Craiova (Liga 1). Finanţatorul echipei din liga secundă i-a taxat în termeni duri pe marii rivalii în oraş, care ieri l-au acuzat că vrea să joace pe ”Ion Oblemenco” contra sumei de 1 euro/meci, fără să achite alte taxe.

„De ce tac?

Tot ceea ce se întâmplă în ultimele zile cu aceşti foşti angajaţi ai FCU, care în ultimele zile m-au atacat şi denigrat în spaţiul media, face parte dintr-un plan de diversiune organizat de Rotaru Mihai şi are la bază cercetările penale în stadiu avansat în dosarul penal ce vizează infracţiunea de ŞANTAJ la care am fost supus de numiţii Rotaru Mihai, Şiman Vasile şi alţii, pe o perioadă de şase ani de zile.

La data declarării stării de urgenţă, dosarul se afla într-o fază avansată, punerea sub acuzare fiind iminentă. Începând cu 1 iunie, dată la care Parchetul işi va relua activitatea, urmează ca procurorii să emită o soluţie în conformitate cu legea şi cu probatoriul aflat la dosarul cauzei.

Tot ceea ce se întâmplă în aceste zile este o continuare a acţiunii de şantaj care are ca scop determinarea subsemnatului de ceda şi de a accepta condiţiile impuse de Rotaru. Acesta este motivul pentru care sunt atacat, defăimat, denigrat de către foştii angajaţi ai FCU, acum pe ştatul de plată al lui Rotaru”, a scris Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele