Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

MM Stoica, atac la Mirel Rădoi. ”Îi spun aici, acum, că nu aveam de gând să ies cu nicio declaraţie despre el sau despre echipa naţională”. De la ce a pornit totul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19631425/1/stoica.jpg

Mirel Rădoi a vorbit în cadrul unei emisiuni TV că se aşteaptă ca cei de la FCSB să dea vina pe acţiunea naţionalei din această lună, pentru accidentările lui Dennis Man şi Florin Tănase, care au şanse mici să mai joace în acest an.

Replica a venit de la Mihai Stoica, team-managerul formaţiei din capitală a răspuns în stilul caracteristic, pe o reţea de socializare.

"Dacă aveam de gând să contest alegerile selecţionerului, o făceam până acum. Dacă aveam de gând să-i pun în cârcă selecţionerului accidentările lui Man şi Tănase, o făceam până acum. Totuşi, nu cred că a inventat, cred că s-a luat după unii care au inventat.

Îi spun aici, acum, că nu aveam de gând să ies cu nicio declaraţie despre el sau despre echipa naţională. Şi n-o voi face niciodată. Pentru că nu e treaba mea şi pentru că respect ce a făcut Mirel Rădoi pentru Steaua/FCSB. Şi din prietenia care credeam că ne leagă, chiar dacă am vorbit foarte rar în ultimii ani. Decât să “tai din faşă”, mai bine dai un telefon. Dacă nu te crezi superior", a scris Mihai Stoica pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele