Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

MM Stoica, atacat pentru că a ratat jucătorul pe care-l regretă: "Cum să nu-l urmăreşti? Joacă la tine în campionat!"

Superliga Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402238/1/jefte.jpg


Startul fabulos de sezon al lui Jefte Betancor, cu şapte goluri marcate pentru Farul, îl face pe agentul Florin Manea să-l atace public pe Mihai Stoica.
 
Impresarul lui Radu Drăguşin îi reproşează managerului general de la FCSB că nu l-a ochit la timp pe spaniol, pe care el l-a observat încă de pe vremea când juca la FC Voluntari. Manea crede că e inadmisibil ca un om cu experienţa şi pregătirea lui MM să rateze un jucător care s-a dovedit atât de valoros:
 
"Declaraţia lui Meme mi s-a părut interesantă: ‹domne, nu l-am urmărit eu pe Jefte Betancor, ăsta!› Cum să nu-l urmăreşti? Joacă la tine în campionat. Eu primul meci când l-am văzut – mi-e martor şi Bogdan Bălănescu – chiar m-am contrazis cu Gabi Tamaş. Le-am zis vedeţi că este fotbalist foarte bun, are execuţii. Că domne, să vedem. Acum, după două campionate: ‹cum nu l-am urmărit eu p-ăsta›", a spus Manea, marţi, pentru ProSport.
 
În timp ce FCSB s-a orientat spre Ondrasek şi Dumiter şi a jucat mult timp cu Tănase vârf fals, Betancor a făcut o impresie foarte bună la Farul, unde a ajuns în această vară, şi a declanşat regretele lui MM:
 
"Îmi reproşez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari şi că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi", a admis Stoica.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele