Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

MM Stoica, atacat pentru că a ratat jucătorul pe care-l regretă: "Cum să nu-l urmăreşti? Joacă la tine în campionat!"

Liga I Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20402238/1/jefte.jpg


Startul fabulos de sezon al lui Jefte Betancor, cu şapte goluri marcate pentru Farul, îl face pe agentul Florin Manea să-l atace public pe Mihai Stoica.
 
Impresarul lui Radu Drăguşin îi reproşează managerului general de la FCSB că nu l-a ochit la timp pe spaniol, pe care el l-a observat încă de pe vremea când juca la FC Voluntari. Manea crede că e inadmisibil ca un om cu experienţa şi pregătirea lui MM să rateze un jucător care s-a dovedit atât de valoros:
 
"Declaraţia lui Meme mi s-a părut interesantă: ‹domne, nu l-am urmărit eu pe Jefte Betancor, ăsta!› Cum să nu-l urmăreşti? Joacă la tine în campionat. Eu primul meci când l-am văzut – mi-e martor şi Bogdan Bălănescu – chiar m-am contrazis cu Gabi Tamaş. Le-am zis vedeţi că este fotbalist foarte bun, are execuţii. Că domne, să vedem. Acum, după două campionate: ‹cum nu l-am urmărit eu p-ăsta›", a spus Manea, marţi, pentru ProSport.
 
În timp ce FCSB s-a orientat spre Ondrasek şi Dumiter şi a jucat mult timp cu Tănase vârf fals, Betancor a făcut o impresie foarte bună la Farul, unde a ajuns în această vară, şi a declanşat regretele lui MM:
 
"Îmi reproşez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari şi că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi", a admis Stoica.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele