Ultima oră
EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat EXCLUSIV | Remarca lui Cristi Dulca, după 18 etape scurse din Casa Liga 1. Echipa cu cei mai tehnici jucători din campionat
Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin Adio, dar mă întorc! Pal Dardai revine ca antrenor la Hertha Berlin
VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport VIDEO | Danemarca, victorie zdrobitoare contra Croaţiei. Rezultatele zilei la Campionatul Mondial. ”Sferturile” se văd pe Look Sport
Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor” Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”
Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri” Ciobotariu ştia unde se va rupe meciul cu CFR Cluj, dar n-a avut ce face: ”Mi-am asumat aceste lucruri”
Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători” Edi Iordănescu cere întăriri şi după succesul cu Hermannstadt. ”Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători”

MM Stoica, comentariu lung pe tema transferului ratat al lui Denis Haruţ. ”Era un fundaş dreapta interesant, cu mare grijă de minge şi cu o creştere evidentă în ultimul an”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19885191/1/sto.jpg

Mihai Stoica a vorbit despre transferul ratat de FCSB, care l-a pierdut în ultimul moment pe Denis Haruţ, de la FC Botoşani.

Team managerul formaţie din capitală a postat pe o reţea de socializare un mesaj lung, în care a analizat culisele mutării. Haruţ era văzut ca un potenţial fundaş dreapta, deşi postul său de bază este în centrul defensivei, acolo unde joacă atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională de tineret.

"Haruţ, în opinia mea, era un fundaş dreapta interesant, cu mare grijă de minge şi cu o creştere evidentă în ultimul an. Când mi s-a cerut părerea, am apreciat că Creţu are nevoie de un contracandidat pe post (cel mai nimerit - repet -e doar opinia mea) fiind Ovidiu Popescu, omul serios şi versatil din lotul nostru, jucător pentru care am şi o afinitate deosebită.

Nu mi-am format o părere bine argumentată despre fundaşul dreapta Haruţ pentru că n-ajungea să centreze decât foarte rar din cauza tacticii lui Croitoru, mult diferită de cea a noastră, care-l poziţiona în centrul linii mediane pe construcţie. Un specialist cu care patronul nostru s-a consultat i-a spus că este un fundaş central foarte bun, care pasează direct pe mijlocaşi (!?). Pentru mine era doar o supoziţie, întrucât construcţia Botoşaniului era exclusiv în sarcina lui Rodriguez, care cobora între fundaşii centrali şi apela des la pasa lungă.

Între timp, mai precis în iarna asta foarte scurtă, Haruţ s-a transformat într-un jucător cu talie. Eu am 1,84 şi, trecând pe lângă el anul trecut, i-am estimat înălţimea la 1,80-1,81. Citesc că are 1,85 (conform unei publicaţii care l-a citat) sau 1,84 şi un fel de Sergio Ramos (conform alteia) iar postul lui este fundaş central.

Mă bucur pentru Adrian Mutu, avea nevoie de un fundaş central de talie în perspectiva turneului final (nu stăm foarte bine în centrul defensivei). E posibil ca Haruţ să fie viitorul lider de care fotbalul românesc are nevoie, poate va prelua în viitor de la Chiricheş responsabilitatea organizării defensive a naţionalei mari, de ce nu? Mai ales că are acum aceeaşi înălţime cu Iulian Cristea şi puţin-puţin sub Miron. Dar poate mai creşte. În rest, să auzim numai de bine!"
, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele