Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

MM Stoica, comentariu lung pe tema transferului ratat al lui Denis Haruţ. ”Era un fundaş dreapta interesant, cu mare grijă de minge şi cu o creştere evidentă în ultimul an”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19885191/1/sto.jpg

Mihai Stoica a vorbit despre transferul ratat de FCSB, care l-a pierdut în ultimul moment pe Denis Haruţ, de la FC Botoşani.

Team managerul formaţie din capitală a postat pe o reţea de socializare un mesaj lung, în care a analizat culisele mutării. Haruţ era văzut ca un potenţial fundaş dreapta, deşi postul său de bază este în centrul defensivei, acolo unde joacă atât la echipa de club, cât şi la echipa naţională de tineret.

"Haruţ, în opinia mea, era un fundaş dreapta interesant, cu mare grijă de minge şi cu o creştere evidentă în ultimul an. Când mi s-a cerut părerea, am apreciat că Creţu are nevoie de un contracandidat pe post (cel mai nimerit - repet -e doar opinia mea) fiind Ovidiu Popescu, omul serios şi versatil din lotul nostru, jucător pentru care am şi o afinitate deosebită.

Nu mi-am format o părere bine argumentată despre fundaşul dreapta Haruţ pentru că n-ajungea să centreze decât foarte rar din cauza tacticii lui Croitoru, mult diferită de cea a noastră, care-l poziţiona în centrul linii mediane pe construcţie. Un specialist cu care patronul nostru s-a consultat i-a spus că este un fundaş central foarte bun, care pasează direct pe mijlocaşi (!?). Pentru mine era doar o supoziţie, întrucât construcţia Botoşaniului era exclusiv în sarcina lui Rodriguez, care cobora între fundaşii centrali şi apela des la pasa lungă.

Între timp, mai precis în iarna asta foarte scurtă, Haruţ s-a transformat într-un jucător cu talie. Eu am 1,84 şi, trecând pe lângă el anul trecut, i-am estimat înălţimea la 1,80-1,81. Citesc că are 1,85 (conform unei publicaţii care l-a citat) sau 1,84 şi un fel de Sergio Ramos (conform alteia) iar postul lui este fundaş central.

Mă bucur pentru Adrian Mutu, avea nevoie de un fundaş central de talie în perspectiva turneului final (nu stăm foarte bine în centrul defensivei). E posibil ca Haruţ să fie viitorul lider de care fotbalul românesc are nevoie, poate va prelua în viitor de la Chiricheş responsabilitatea organizării defensive a naţionalei mari, de ce nu? Mai ales că are acum aceeaşi înălţime cu Iulian Cristea şi puţin-puţin sub Miron. Dar poate mai creşte. În rest, să auzim numai de bine!"
, a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele