Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

MM Stoica, mesaj pentru antrenorul lui Dinamo. ”Nu înţeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20566734/1/mihai-stoica-uta-arad-3.jpg

FC Argeş a reuşit să obţină victoria în faţa lui Dinamo, scor 2-1, în cadrul primului meci al anului 2022 din Casa Liga 1. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

La scurt timp după meci, antrenorul dinamoviştilor, Flavius Stoican s-a arătat nemulţumit de reacţiile avute de cei de la FCSB, după încă un eşec al echipei sale. Mihai Stoica a venit cu un mesaj în care a punctat faptul că nu vrea ca marii rivală să retrogradeze şi s-a declarat foarte preocupat de confruntarea cu CFR, programată mâine.

„Niciodată n-am crezut că voi ajunge să vreau ca Dinamo să câştige un meci, asta probabil pentru că mi-aş dori cu adevărat ca ei să rămână în Liga 1. Nu-mi place că grupări care puneau serioase probleme în lupta pentru titlu au dispărut sau că au fost ani fără Rapid în Liga 1.

Deşi am avut milioane de ocazii şi de motive (numai dacă ţineam cont de comportamentul greţos al galeriei lor) să-i ironizez grav, am ales să n-o fac şi să încerc să fiu obiectiv când am analizat situaţia în care se află. Pe scurt, să fiu empatic.

Poate că şi pentru că oricui i se poate întâmpla un dezagrement de dimensiunile astea, mai ales în vremurile pe care le trăim.

Tocmai de asta nu înţeleg de unde i-au venit subit nervii lui Stoican şi ne arată el nouă nu ştiu ce. Lasă-ne, nea Flavius, că avem meci mâine cu ăia de ne-au dat în tur cu terenul în cap, au câte 4 jucători pe post şi mai vor să se întărească. Dă-i pe ameninţări de luni că e timp! Weekend plăcut tuturor.

P.S. Cine crede că-s ipocrit, să-şi pună falanga pe UNFRIEND. Sau să schimbe canalul!”,
a scris MM Stoica, pe pagina sa de Facebook.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele