Ultima oră
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

MM Stoica, noi ironii: "Era liber cel mai mare barosan". Ce l-a deranjat

Liga I Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420140/1/mm-stoica-1.jpg


La o zi după ce FCSB a pierdut cu Craiova, 1-2, din două penalty-uri dictate de Marcel Bârsan, Mihai Stoica a ieşit din nou la atac. Unul "cu manta", spre Comisia Centrală a Arbitrilor.
 
De data aceasta, MM contestă modul în care se fac delegările şi nu înţelege cum Ovidiu Haţegan, cel mai bun arbitru român al ultimilor ani, a fost trimis să împartă dreptatea la CFR - Gaz Metan Mediaş, iar şefii arbitrajului românesc au ales să-l delege pe Marcel Bârsan la derby-ul dintre Craiova şi FCSB: "Haţegan n-avea cum să arbitreze Craiova - Steaua, era delegat la meciul anului, CFR - GMM 2. N-a putut Haţegan, nici Avram, noroc că era liber Bârsan. Cel mai mare barosan", a fost mesajul postat de MM, imediat după primul fluier al lui Haţegan la CFR - Mediaş, meci în care a dictat un penalty pentru echipa lui Dan Petrescu în minutul 37, după un faul al lui Moura la Chipciu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele