Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

MM Stoica, propunere surpriză pentru Academica FCSB. ”A scos jucători, a strâns o generaţie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20486349/1/ms.jpg

CFR Cluj s-a impus fără emoţii în faţa Academicii Clinceni, 2-0, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Academica Clinceni nu găseşte calea spre victorie, fiind pe 0 la această categorie, cu doar 4 puncte adunate. CFR păstrează avantajul în fruntea clasamentului, 8 puncte faţă de FCSB.

Surprinzător, MM Stoica consideră că antrenorul celor de la Clinceni, Ionuţ Chirilă ar putea fi o opţiune pentru Academia celor de la FCSB, în ciuda trecutului său dinamovist.

„E o pată de culoare profesorul. Nu ai cum să nu recunoşti că e o pată de culoare în peisajul autohton. E simpatic. Îl ştiu pe John de când era antrenor la Dinamo, a scos jucători, a strâns o generaţie de jucători şi acolo doar antrenorul scoate jucători. A scos mulţi, foarte mulţi.

(n.r. dacă ar fi o variană de antrenor pentru Academica FCSB) Da, e cumva legat de Dinamo cam tare, dar, mă rog, ar fi fost. Sigur că da”,
a spus Stoica, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele