Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere

MODELUL Real Madrid! Cum reacţionează galacticii în faţa crizei. Diferenţă uriaşă faţă de Barcelona

Real Madrid Publicat pe 31 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19321110/1/real-madrid.jpg

Într-o perioadă în care multe din marile cluburi ale Europei au anunţat deja tăieri drastice ale salariilor, iar marea rivală Barcelona a confirmat că salariile jucătorilor vor fi reduse cu 70% pe perioada crizei, Real Madrid pare să aibă o abordare diferită.

Deocamdată, clubul galatic nu a făcut niciun anunţ privind situaţia financiară, iar cotidianul Marca prezintă astăzi detalii de culise.

Real Madrid este un club pe care pandemia de coronavirus îl prinde într-o situaţie financiară excelentă, care i-ar permite să traverseze o perioadă de criză, cu condiţia ca aceasta să nu se prelungească prea mult, notează jurnaliştii spaniloi.

Totuşi, perspectivele din acest moment nu sunt foarte bune, iar dacă formaţia blanco nu va realiza încasări în următoarele două luni, situaţia se poate deteriora.

Foarte multe aspecte depind de data la care va fi reluat campionatul şi în ce măsură se vor juca toate partidele rămase de disputat, deoarece cluburile din LaLiga şi din restul campionatelor depind de banii veniţi din drepturile TV.

Reduceri de maxim 10%. Clubul încă analizează situaţia

Până în acest moment, conducătorii Realului nu au purtat negocieri cu jucătorii privind tăierea salariilor. Acest lucru nu e exclus, dar şefii de pe Bernabeu vor să scadă spre zero impactul crizei pentru angagjaţii săi, aici fiind incluşi şi fotbaliştii, scriu cei de la Marca.

Clubul are în acest moment aproximativ 400 de angajaţi, iar Real Madrid va încerca ca scăderea salariilor să nu depăşească 10%, însă o decizie va fi luată abia după o analiză foarte atentă.

Asta după ce alte cluburi mari au anunţat diminuări ale salariilor de cel puţin 20%.

În România, FCSB a tăiat salariile jucătorilor cu 50%, la acelaşi nivel situându-se şi Viitorul. Hermannstadt a suspendat contractele jucătorilor pe perioada stării de urgenţă, în timp ce CFR Cluj şi Craiova nu au luat încă vreo decizie în acest sens.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele