Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Modificări majore în motorsportul românesc. Se înfiinţează o competiţie nouă

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19376044/1/fra.jpg

Oficialii Federaţiei Române de Automobilism au luat decizie de a modifica drastic calendarul competiţional, grav afectat de pandemia de Coronavirus. De asemenea s-a votat implementarea unei noi întreceri.

Campionatul Naţional de Raliuri 2020 va avea şase etape şi va începe cu Raliul Argeşului (26-27 iunie), urmând să se încheie cu Raliul Aradului (23-24 octombrie). Celelate 4 etape vor fi: Raliul Braşovului şi Harghitei (17-18 iulie), Raliul Sibiului (14-15 august), Raliul Iaşului (4-5 septembrie) şi Transilvania Rally (25-26 septembrie), conform Agerpres.

De asemenea, Campionatul Naţional de Viteză în Coastă a suferit modificări faţă de calendarul iniţial. Acţiunea revine la Cheile Grădiştei (20-21 iunie), urmând să continue la Reşiţa (4-5 iulie), Sinaia (1-2 august), Râşnov (29-30 august), Câmpulung Muscel (19-20 septembrie), iar ultima etapă va avea loc la Poiana Braşov (10-11 octombrie).

Campionatul Naţional de Anduranţă este nouă competiţie sub egida FRAS, care se va disputa în perioada iunie-octombrie 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele