Ultima oră
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu

Modul ingenios prin care Real demarează transferul unui fundaş de top! Madrilenii au făcut un contract excelent, iar acum îl pot răscumpăra pentru 30 de milioane de euro

Real Madrid Publicat pe 17 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20432974/2/real-madrid-2021.jpg

Problemele din defensivă au făcut Real Madrid să ia în calcul răscumpărarea lui Sergio Reguilon (24 de ani), acum la Tottenham. Acesta a ajuns în Anglia în vara anului trecut, când madrilenii îl cedau acolo pentru 30 de milioane de euro. Acum, îl vor înapoi, date fiind problemele pe care le au în zona fundaşului stânga.

Real a făcut o mutare strategică foarte bună în momentul în care l-a vândut pe apărătorul spaniol, întrucât a prevăzut o clauză prin care îl poate răscumpăra pentru aceeaşi sumă pentru care l-a vândut, de 30 de milioane de euro.

Stafful Realului a stat cu ochii pe Sergio Reguilon în acest sezon, care a jucat în 9 partide şi a reuşit să ofere o pasă decisivă. Însă, Reguilon a fost implicat într-un oarecare scandal la începutul anului.

În ianuarie, The Guardian a scris că trei jucători ai echipei Tottenham Hotpur şi unul legitimat la West Ham sunt acuzaţi că au încălcat protocolul anti-Covid în perioada Crăciunului. În social media a circulat în zilelele respective o fotografie în care Erik Lamela, Giovanni Lo Celso şi Sergio Reguilon, de la Tottenham, dar şi Manuel Lanzini, de la West Ham, erau văzuţi la o petrecere în locuinţa cuiva.

În fotografie apăreau 15 adulţi. Se crede că fotografie s-a făcut în Ajunul Crăciunului sau de Crăciun.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele