Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Moment istoric în box! Saul "Canelo" Alvarez a unificat centurile la categoria supermijlocie

Box Publicat pe 7 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20458193/1/canelo.jpg

Mexicanul Saul "Canelo" Alvarez a intrat în istoria boxului ca primul pugilist care reuşeşte să unifice centurile la categoria supermijlocie, după ce l-a învins, sâmbătă, pe americanul Caleb Plant, într-o gală care a avut loc la Las Vegas, informează AFP.

Lupta, dominată de la un capăt la altul de Alvarez, a fost oprită de arbitru în repriza a XI-a, penultima, după o serie de lovituri ale mexicanului.

"A trebuit să muncesc un pic, e un bun luptător. Are tot respectul meu!”, a spus după meci învingătorul de 31 de ani.

Alvarez a obţinut victoria cu numărul 57 din carieră (39 KO), din 60 de partide (două meciuri terminate nedecis şi o înfrângere), prin care a reunit centurile IBF, deţinută de Plant, WBA, WBC şi WBO, pe care le obţinuse anterior.

Din 1988 şi de la apariţia epocii celor patru centuri, este al şaselea boxer care a reuşit unficarea centurilor, după ucraineanul Oleksandr Usik (semigrea) şi americanii Bernard Hopkins, Jermain Taylor (ambii mijlocie), Terence Crawford şi Josh Taylor (amabii pană).

Plant, 29 de ani, era neînvins înaintea acestei întâlniri, în cele 21 de lupte disputate (12 KO).

La gala de la MGM Grand Arena au asistat 16.586 de spectatori.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele