Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Moment istoric în fotbal? O ţară asiatică s-a propus pentru a găzdui meciuri din Liga Campionilor, Liga Europa şi Campionatul European

Champions League Publicat pe 17 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19987551/1/euro2020.jpg

Israel a propus UEFA să găzduiască meciuri din cadrul Campionatului European, dar şi confruntări din Liga Campionilor sau din Liga Europa, în cazul în care din cauza pandemiei de coronavirus spectatorii nu vor avea acces pe stadioane în continuare, relatează AFP.

“Săptămâna trecută, federaţia israeliană a vorbit la forul continental despre posibilitatea de a găzdui în Israel anumite meciuri de la Euro-2020”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al forului din Israel.

Oren Hasson şi Rotem Kemar, conducători ai federaţiei, au propus şi ca Israelul să găzduiască “etape cruciale ale Ligii Campioniloor şi Ligii Europa, dacă pandemia nu va permite organizarea meciurilor cu public în iunie şi iulie, în Europa”.

Potrivit forului israelian, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a spus că dacă nu va exista o evoluţie pozitivă în următoareel luni pe continent în ceea ce priveşte coronavirusul, posibilitatea ca Liga Campionilor să se dispute în Israel va fi luată în calcul.

Pentru AFP, un purtător de cuvânt al UEFA a confirmat că Israel a propus să fie folosite infrastructurile sale dacă va fi necesar.

“Deocamdată UEFA intenţionează că organizeze toate evenimentele sale, inclusiv finalele competiţiilor între echipe de club şi cea a Euro – în oraşele deja alese şi lucrează asiduu împreună cu partenerii său pentru a garanta acest lucru”, a precizat purtătorul de cuvânt al forului continental.

Printre oraşele care urmează să găzduiască meciuri de la Campionatul European de fotbal din această vară se numără şi Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri