Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Moment superb cu Duckadam şi Van der Sar! Ce i-a spus legenda lui United Eroului de la Sevilla când s-au întâlnit: "N-a mai rezistat şi m-a întrebat asta"

Superliga Publicat pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19839592/1/vds.jpg

Helmuth Duckadam a intrat în istoria fotbalului pe 7 mai 1986, când a apărat patru penalty-uri consecutive în finala Cupei Campionilor Europeni câştigată de Steaua în faţa Barcelonei. Goalkeeperul a devenit atunci "Eroul de la Sevilla", iar performanţa sa a făcut înconjurul lumii.

Iar performanţa sa a uimit şi nume mari din lumea fotbalului, printre care se numără şi legendarul Edwin van der Sar (50 de ani), care a strâns 130 de selecţii în naţionala Olandei.

Duckadam a rememorat o întâlnire cu fostul portar de la Ajax, Juventus sau Manchester United, petrecută cu ocazia confruntării FCSB - Ajax din Europa League.

„Da, am rămas cu amintiri fantastice! Când am jucat cu Ajax, preşedintele lor, Edwin van der Sar, unul dintre monştrii sacri ai portarilor, a vrut să mă cunoască. La masa oficială ne-am întâlnit şi la un moment dat n-a mai rezistat şi m-a întrebat: ‘Hai, mă, Helmut! Cum e să aperi patru? Şi eu am mai apărat câte unul şi ştiu cât de mult m-am bucurat, dar cum te bucuri la patru?!'”, a povestit Helmut Duckadam într-un dialog cu jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele