Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid

Momente grele pentru Alexander Zverev! Mesajul jucătorului german pentru fostele iubite. "Îmi voi asuma responsabilitatea de tată"

Tenis Publicat de Andrei Ionascu pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19570207/1/zve.jpg

Alexander Zverev (locul 7 ATP) este unul dintre cei mai în formă tenismeni ai momentului. Germanul se confruntă cu o situaţie dificilă în plan personal, fiind acuzat de către o fostă iubită, Olga Sharypova, că a agresat-o. În plus, Zverev va avea un copil cu o altă fostă parteneră, Brenda Patea.

Alexander Zverev (23 de ani) a câştigat două turnee la rând, la Koln, în luna octombrie. În acest sezon, germanul a ajuns în finală la US Open şi în semifinale la Australian Open.

Brenda Patea, fosta sa iubită, l-a anunţat că este însărcinată, la câteva luni după ce au pus capăt relaţiei. Alexander Zverev a precizat că va contribui la creşterea copilului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19570207/2/zverev-brenda-patea.jpg

Într-o postare pe Twitter, Zverev a răspuns acuzaţiilor fostei partenere Olga Sharypova, care susţine că jucătorul german a vrut să o stranguleze şi a agresat-o în repetate rânduri. 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19570207/3/zverev-sharypova.jpg

Ultimele zile au reprezentat o provocare pentru mine. Voi fi tată la 23 de ani şi aştept cu nerăbdare acest copil. Deşi nu mai sunt împreună cu Brenda, avem o relaţie bună şi îmi voi asuma responsabilitatea de tată. Împreună vom avea grijă de micuţa fiinţă care va veni pe lume. Dar nu vreau să vorbesc mai mult în public despre acest subiect privat. Sunt sigur că eu şi Brenda ne putem descurca fără implicarea presei.

Apoi, au fost acele acuzaţii nefondate ale fostei mele prietene, Olga Sharypova, pe care le-am citit în presă. M-au întristat foarte tare. Ne cunoaştem de când eram copii şi am împărţit multe experienţe împreună. Regret că ea a făcut acele declaraţii, pentru că acuzaţiile nu sunt adevărate. De ce a făcut aceste acuzaţii acum, nu ştiu. Sper să găsim o cale prin care să revenim la o relaţie rezonabilă şi bazată pe respect”, este mesajul lui Alexander Zverev.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele