Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Momentul care i-a făcut pe turci să nu mai iasă pe teren în partida cu PSG. Ce s-a întâmplat la vestiare a fost decisiv

Champions League Publicat pe 12 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19730989/1/coltescu.jpg

Detalii noi ies la iveală în privinţa cazului de rasism de la Paris. În ultima sa intervenţie, Demba Ba a povestit ce s-a discutat la vestiare, în rândul echipei Istanbul BB, înainte să anunţe că nu mai intră pe teren pentru continuarea meciului cu PSG.

Vorbeam unii cu alţii în vestiar, apoi cineva a ridicat vocea şi a zis: 'Ori ieşim toţi, ori nu iese nimeni!'. Am fost surprins de reacţia lui Enzo Crivelli. I-am zis că trebuie să iasă pe teren dacă decidem să jucăm meciul. A refuzat. A spus că nu e loc pentru rasism în fotbal şi că vor continua dacă noi nu facem ceva ferm. A hotărât să nu joace indiferent de riscuri, apoi toţi am fost alături de el. Am jucat a doua zi”, a spus Demba Ba.

Webo a recunoscut că a exagerat 

Pierre Webo a recunoscut că reacţia pe care a avut-o la adresa lui Sebastian Coţescu, care l-a identificat cu apelativul ”negru”, a fost una puţin cam agresivă. Recent, acesta a declarat că a văzut din nou imaginile şi că ieşirea a fost una puţin exagerată.

A lăsat de înţeles că îi pare rău pentru cele întâmplate şi că reacţia nu îl reprezintă. În acelaşi timp, a vorbit din nou pe seama momentului respectiv şi cum putea fi identificat mai uşor de Sebastian Colţescu.

”Acum sunt mult mai calm, dar când văd ce faţă am făcut atunci, cât de agresiv am devenit, wow! Nici eu nu mi-aş fi dorit să fiu atunci duşmanul meu, e prima oară când arăt în aşa hal, nu mi s-a mai întâmplat.

Era simplu să zică al treilea tip din dreapta, dă-l afară. Cine? Uite, acesta! Era uşor. Dar la fel de uşor i-a venit să folosească acel cuvânt. Nu mă aşteptam la aşa ceva de la un arbitru, de la un oficial din UEFA Champions League. A fost un şoc”, a precizat Webo.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri