Ultima oră
E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid

E gata! Cine va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi

Momentul în care România s-a simţit iar puternică. Ce făceau francezii în timpul meciului de la EURO U21 din 2019

România U21 Publicat pe 6 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20102504/1/romania-u21-2019.jpg

Adrian Rus (25 de ani) a făcut parte din naţionala României U21, care în urmă cu doi ani reuşea să ajungă până în semifinalele EURO. Fundaşul a povestit recent cum a decurs meciul cu Franţa, ultimul din faza grupelor, terminat la egalitate şi în urma căruia ambele echipe au trecut în fazele eliminatorii.

Rus şi-a amintit anumite discuţiie pe care francezii le aveau pe teren. Se temeau de selecţionata condusă la acel moment de Mirel Rădoi, că ar putea pierde în faţa ei şi ar putea pleca prematur acasă.

N-am mai spus asta! Uite, un moment de la meciul cu Franţa, singurul meci în care eu am jucat, au fost colegi care l-au auzit pe Tousart, căpitanul lor, cerând colegilor să nu mai atace. Le-a fost frică să nu piardă, pentru că ar fi fost eliminaţi. Îţi dai seama, să stea Franţa de frica României.

(N.r. - Ce ai învăţat după toată acea experienţă?) Să nu-mi fie frică de nimic! Am învăţat că mă pot duela cu oricine. Nu ne-a fost frică de nimeni, deşi aveam o grupă aproape imposibilă. Iar noi am terminat pe primul loc”, a declarat Rus pentru GSP.

România U21 nu a mai trecut de faza grupelor la ultimul EURO 

România a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu Germania din ultima etapă a Grupei A a turneului final al Campionatului European de tineret şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Fără să piardă, cu cinci puncte, "tricolorii mici" au terminat grupa pe locul 3, după Olanda şi Germania, tot câte cinci puncte, ambele calificate mai departe.

  • România: Vlad - Vlădoiu, Ciobotariu, Paşcanu (R. Drăguşin '63), Haruţ - Itu (Ciobanu '46), Dulca (Moruţan '57), Oaidă - Olaru, Ad. Petre (Oct. Popescu '76), Măţan. Selecţioner Adrian Mutu;
  • Germania: Dahmen - Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum - Baku (Jakobs '82), Dorsch, Maier - Klimowicz (Burkardt '63) - Nmecha, Berisha (Stach '90+1). Selecţioner Stefan Kunz.

Clasamentul final al grupei este următorul: 1. Olanda - 5 puncte, 2. Germania - 5 puncte, 3. România - 5 puncte, Ungaria - niciun punct. La acest turneu final, România a remizat, scor 1-1, cu Olanda şi a învins, cu 2-1, Ungaria.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele