Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Moruţan respinge toate ofertele din zona arabă! Mijlocaşul de la FCSB vrea să facă pasul într-un campionat important din Europa

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 9 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20237868/1/agfzad0zyzq2ndu4njg5mtewy2m2ztm0ogfmnme5m2uynjqyma-thumb-1.jpg

Olimpiu Moruţan (22 de ani) a avut un sezon foarte bun la FCSB, cu 8 goluri şi 15 pase decisive. Mijlocaşul ofensiv nu se grăbeşte să se transfere în străinătate şi aşteaptă o ofertă bună dintr-un campionat important al Europei. Impresarul Florin Vulturar a anunţat că Moruţan nu este interesat de o mutare în zona arabă, indiferent de salariul oferit.

2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, potrivit Transfermarkt, dar Gigi Becali vrea să obţină 15 milioane de euro.

Moruţan a fost desemnat cel mai bun pasator U23 la nivel de club din toate primele ligi ale Europei, în sezonul 2020-2021.

Mijlocaşul român i-a depăşit în această ierarhie pe slovenul David Hrncar (23 de ani), de la ViOn Zlate Moravce-Vrable, cu 13 pase decisive, dar şi pe vedetele Jadon Sancho (21 de ani) şi Moussa Diaby (21 de ani), de la Borussia Dortmund, respectiv Bayer Leverkusen, ambii cu câte 12 assist-uri în campionat.

"Sunt multe discuţii în momentul de faţă. Nu e nimic concret, în afară de discuţia cu Al-Ain, dar nu ştiu dacă îl mai interesează pe jucător în acest moment. E un campionat în care nu ştiu dacă Olimpiu s-ar putea dezvolta.

Nu vreau să comentez foarte mult situaţia de la echipa naţională. Olimpiu şi-a dorit foarte mult să debuteze, mai ales în meciul cu Anglia. Îl simţeam foarte sigur pe el, că o să dea totul şi, din păcate, n-a debutat", a spus Florin Vulturar pentru Pro X.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele