Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

VIDEO | CSA Steaua - Mostiştea Ulmu 2-0. Militarii se califică în finala barajului de promovare în Liga 2, dar nu fără controversă. Oaspeţii au vrut să iasă de pe teren!

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 15 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20181875/1/csa.jpg

Steaua a câştigat şi returul cu Mostiştea Ulmu, scor 2-0, şi, cu 4-0 la general, s-a calificat în finala barajului de promovare în Liga 2, acolo unde va juca fie cu CS Afumaţi, fie cu FCSB II (0-1 în tur).
 
După o primă repriză în care Steaua s-a bazat pe centrările livrate de George Călinţaru din flancul drept, iar Răsdan, Pacionel şi Wallace nu au găsit drumul spre gol, lucrurile s-au lămurit în partea a doua. Pe fondul unui joc ceva mai slab al călăreşenilor, Pacionel a obţinut un nou penalty controversat, după un duel cu Dogaru, apoi a transformat, în minutul 66, pentru 1-0. Era 3-0 la general, iar zarurile erau aruncate.
 
S-a continuat în aceeaşi linie, cu Mostiştea incapabilă să pună probleme la poarta lui Bărbălău, iar un moment neplăcut s-a petrecut în minutul 78, când  Vasile Tîrşolea, patronul de la Mostiştea, şi-a chemat jucătorii la margine şi le-a transmis să iasă de pe teren, acuzând penalty-ul primit de militari din partea arbitrului Ştefan Andrei. După minute de parlamentari, a revenit asupra deciziei şi fotbaliştii s-au întors pe teren doar pentru a bifa minutele de final în zece oameni, Iulian Ilie fiind eliminat după un fault dur la mijlocul terenului. Pe final, Mihalache a făcut 2-0, la ultima fază a meciului, cu un şut sub bara lui Meilă.
 
Steaua se califică în finala brajului de promovare după 4-0 la general, la finalul unei duble în care a fost clar echipa mai bună, iar acum aşteaptă returul dintre CS Afumaţi şi FCSB II pentru a-şi afla ultima adversară din drumul spre Liga 2, meciul dintre cele două fiind programat duminică.

Steaua - Mostiştea Ulmu 2-0 (Pacionel pen. 66, Mihalache 90+4)

  • Steaua: Bălbărău - Ilie, Beţa, Walace, Călinţaru - Bărbulescu, Enceanu - Pacionel, Huiban, Zaharia - Răsdan
  • Mostiştea Ulmu: Meilă - Niculae, Mihai George, Leafu, Alexandru Gheorghe - Milea, Tăbăcariu, Chirica, Ilie - Stoian, C. Ionică
Minutul 90+4: GOL STEAUA! Mihalache închide meciul cu o reuşită frumoasă, sub bara lui Meilă.



Minutul 87: Iulian Ilie vede al doilea cartonaş galben după un fault dur şi este eliminat.

Minutul 81: După trei minute de discuţii, jucătorii de la Ulmu s-au reîntors pe teren.

Minutul 78: Scene incredibile pe Terenul 5 din Ghencea! Vasile Tîrşolea, patronul de la Mostiştea, şi-a chemat jucătorii la marginea terenului şi le-a transmis să iasă de pe teren, acuzând penalty-ul acordat de arbitrul Andrei la faza golului de 1-0. „Hai acasă! Hai să plecăm” Gata, ieşiţi de pe teren! Jucăm în altă ţară”, a strigat patronul oaspeţilor, vizibil nervos.


Minutul 66: GOL STEAUA! Pacionel îl driblează pe Dogaru, e faultat în careu şi primeşte lovitură de la 11 metri, apoi îl învinge fără emoţii pe Meilă!




Minutul 51: Pacionel trage puternic din câţiva metri, la colţul scurt, însă Meilă are o intervenţie superbă şi respinge de lângă bară.


Minutul 43: E rândul lui Wallace să fie găsit de o centrare a lui Călinţaru, din dreapta, dar şi el trimite pe lângă poartă.


Minutul 30: Iulian Ilie cade în careul Stelei şi cere lovitură de la 11 metri, dar se alege doar cu un cartonaş galben pentru simulare.


Minutul 23: Primele emoţii pentru Steaua. Daniel Stoian se desprinde din marcajul lui Wallace, loveşte mingea cu capul şi o trimite periculos, dar ratează de puţin ţinta.


Minutul 15: Altă ocazie a roş-albaştrilor. Răsdan vine nemarcat la un corner şi trimite cu capul, din nou peste poartă.


Minutul 10: Prima ocazie a meciului: Zaharia apare pe colţul lung la o centrare înaltă, reia din vole, dar trimite peste poarta oaspeţilor.


În ciuda diferenţei de scor şi mai ales de valoare a lotului, micuţa echipă din judeţul Călăraşi şi-a vândut scump pielea pe terenul din complexul Ghencea, producând un fotbal frumos.

S-a cerut repetarea turului!

Ioan Mironaş, preşedintele celor de la Mostiştea Ulmu, a vrut rejucarea meciului cu Steaua, din turul barajului de promovare în Liga 2, acuzând maniera de arbitraj a lui Eduard Ioniţă.

În startul reprizei a doua, "militarii" au primit un penalty gratuit la o fază la care Pacionel s-a împiedicat în propriile driblinguri, iar momentul a atras protestele gazdelor. La final de meci, Ioan Mironaş le-a cerut bucureştenilor să accepte rejucarea:

 "Pentru mine nu este o înfrângere, pentru că nu m-a învins echipa adversă, m-a învins fotbalul corupt din România. Se dă cinstit. Se pare că e o formă mascată de corupţie pe care o vede toată lumea. Sunt grave, a văzut o ţară întreagă. Nu vorbesc eu în mod subiectiv că am pierdut. A văzut o întreagă ţară că nu a existat penalty, că nu au existat două cartonaşe galbene, jucătorul nostru a fost eliminat pe nedrept.
 
În condiţiile astea, cum să joci fotbal? Dacă nu se rejoacă acest meci, dacă echipa adversă nu cere rejucarea acestui meci din propria iniţiativă, ca onoare, şi în cinste victoriei fotbalului românesc care s-a sărbătorit ieri, noi nu ne vom prezenta la următorul meci.
 
Am evitat să scot echipa de pe teren. În momentul în care am fost lăsaţi în zece şi ni s-a tăiat orice şansă la acest baraj, am vrut să retrag echipa”, a spus Mironaş, la finalul partidei"
, a spus Mironaş.



 

mail-share icon Email
viewscnt