Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Motivul amuzant pentru care Gabriel Matei a făcut penalty în minutul 92, a fost eliminat şi a privat-o pe FC Argeş de două puncte: "Fiind foarte mic..."

FC Argeș Publicat de Emanoil Ursache pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19564329/3/rps-2675.jpg

Gabriel Matei, fundaşul dreapta de la FC Argeş, a comis-o în meciul cu Viitorul Constanţa. Apărătorul lateral l-a faultat, în minutul 90 + 2, pe Alexandru Măţan în careu. Constănţenii au primit penalty, transformat de Andrei Ciobanu, iar piteştenii au pierdut dramatic două puncte esenţiale în lupta pentru evitarea retrogradării. În plus, Matei a văzut şi al doilea cartonaş galben şi va rata următorul meci din campionat împotriva celor de la FC Voluntari.

Fundaşul a explicat, la finalul partidei, motivul din cauza căruia a greşit decisiv. Alexandru Măţan (1,67 m) a fost mult prea mic pentru a fi văzut de ”înaltul” Gabriel Matei (1,74 m).

”Nu l-am văzut, nu m-am informat. Fiind foarte mic...Am vrut să plec, să sar la cap, nu l-am văzut. Am stat foarte bine în teren, am făcut ce ne-a zis antrenorul şi am jucat pe contraatac. Un contraatac a fost fructificat, dar e păcat! Nu ştiu dacă am fost echipa mai bună. Viitorul a condus jocul, dar, dacă am primit gol aproape în ultimul minut, cred că am fi meritat victoria. Sperăm şi muncim în fiecare zi cu gândul de a ieşi din subsolul clasamentului.”, a declarat Gabriel Matei, la finalul partidei dintre Viitorul Constanţa şi FC Argeş, scor 2-2, din etapa a opta, din Casa Liga 1.

FC Viitorul - FC Argeş s-a terminat 2-2, rezultat care duce echipa lui Hagi şi Popescu la zece puncte, pe locul al zecelea, iar pe argeşeni îi ajută să egaleze Dinamo, cu cinci puncte, pe locul al 15-lea. Meciul Viitorul - FC Argeş 2-2 (Gaztanaga 61, Ciobanu pen. 90+2 / Malele pen. 30, 57) a fost transmis de Look Sport Plus. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele