Ultima oră
VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2! VIDEO | Sepsi - Chindia 2-0. Târgoviştenii, spre Liga 2!
Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil Fiul lui Cristiano Ronaldo, cercetat de poliţie la doar 10 ani! Cum a fost posibil
Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start Victorie sau adio titlu! CFR - Gaz Metan, live pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start
Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!” Lucian Sânmărtean a retrăit unul din cele mai inedite momente din carieră. ”Am ieşit la pauză în semn de răzvrătire!”
150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa 150 de milioane de lire pe masa lui Guardiola. Două transferuri de cinci stele încercate de Pep, după ce a scăpat de interdicţia de a juca în Europa
Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei Low sună adunarea. Când reia meciurile naţionala Germaniei

Motivul incredibil pentru care căpitanul lui PSV nu va fi primit la antrenamente. Comunicatul clubului

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19383515/2/dummm.jpg

Denzel Dumfries (24 de ani) nu va fi primit la antrenamentele celor de la PSV, pentru sezonul 2020-2021 de campionat, din cauza fricii de a nu fi purtător al Coronavirusului.

Fotbalistul olandez a participat la un protest antirasist, iar conducerea clubului se teme, datorită numărului foarte mare de persoane cu care acesta ar fi intrat în contact.

Dumfries nu se va mai putea antrena cu echipa până pe 10 iunie, după care întreg lotul intră în vacanţă, iar la reunire fotbalistul va putea participa la antrenamentele colective.

”Dumfries a respectat măsurile de siguranţă, dar nu toţi au făcut-o la acel protest”, se arată în comunicatul celor de la PSV.

Fundaşul a fost transferat la Eindhoven de la Heerenveen, în 2018, pentru 5,5 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri