Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

Motivul pentru care celor de la FCSB nu le este frică să joace fără spectatori

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19370235/1/fcsb.jpg

Valeriu Argăseală a declarat în cadrul unei intervenţii la o emisiune că nu se teme de faptul că FCSB ar putea fi afectată de faptul că ce a mai rămas din sezonul din Liga 1 se va juca fără spectatori.

Motivul inovat este unul destul de trist, clubul patronat de Gigi Becali a avut audienţe modeste la majoritatea partidelor disputate pe teren propriu, excepţie fiind derby-ul cu Dinamo. Ba mai mult, echipa a avut suporterii suspendaţi în trecut, ca urmare a unor incidente petrecute în tribune.

Suntem obişnuiţi, noi am mai jucat fără spectatori pentru că am fost suspendaţi. Acum câţiva ani am jucat fără spectatori. Este o situaţie pe care trebuie să o acceptăm.

Sper să este de scurtă durată pentru că văd că sunt din ce în ce mai multe măsuri de relaxare. Vom fi afectaţi de lipsa lor, cu toate că asta ne lipseşte de nişte venituri”, a declarat Valeriu Argăseală la ReStart Sport Summit, într-un dialog cu Virgil Stănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele