Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Motivul pentru care Costel Gâlcă a fost înlăturat de la FCSB, după o triplă istorică. Dezvăluirile unui secund: ”Asta a fost problema”

Superliga Publicat pe 13 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19333065/1/galca.jpg

Laurenţiu Roşu a făcut public motivul pentru care Costel Gâlgă nu a rămas la FCSB, deşi a făcut tripla (campionat, Cupa României şi Cupa Ligii României). La acel moment secundul lui Gâlcă, Roşu a precizat că Gigi Becali nu s-a mai înţeles cu cei din staff şi a decis să renunţe la ei.

În prima parte a sezonului, patronul FCSB-ului era închis, dar după ce a fost eliberat a început să se implice la echipă. ”Eu am lucrat cu Gigi Becali în perioada în care i-am fost secund lui Costel. Dânsul era la închisoare în prima parte a campionatului, dar ulterior a ieşit şi s-a implicat. Voia să susţină echipa. Mai mult vorbea cu Costel, nu cu mine. Nu am avut nici o problemă noi, unica problemă a fost că nu s-a mai înţeles Costel şi atunci era normal să plec şi eu, deşi mai aveam contract un an. În acel sezon făcusem tripla”, a declarat Laurenţiu Roşu la Pro X.

În urmă cu câteva luni, numele său a fost luat în discuţie pentru preluarea funcţiei de principal, dar spune că nu a exitat nimic concret. Nu a fost contactat de cei de la club. ”A fost pomenit numele meu, dar pe mine nu m-a sunat nimeni de la FCSB”.

Vicecampioana României trece acum printr-o situaţie dificilă financiar. FCSB este prima echipă importantă din România care a anunţat că va reduce salariile jucătorilor în această perioadă în care campionatul este oprit. Gigi Becali a afirmat că remuneraţiile fotbaliştilor vor fi reduse la 50%, iar acest lucru s-a întâmplat deja.

Deşi până în acest moment nu s-a luat decizia oficială cu privire la momentul în care etapele vor putea fi desfăşurate, patronul Gigi Becali a hotărât ca jucătorii să intre în cantonament. Fotbaliştii şi stafful tehnic vor face teste de depistare a coronavirusului, iar toţi cei care vor fi testaţi negativ vor intra în cantonament, la Berceni. Va începe un program intens de pregătire, pentru că, spune Becali, campionatul Ligii 1 se va relua în luna mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele