Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Motivul pentru care Dinamo a jucat în verde cu FC Voluntari. Iuliu Mureşan: ”Nu aveam destule tricouri roşii, nu am apucat să le inscripţionăm”

Dinamo Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20303131/1/sorescu-dinamo.jpg

Dinamo a jucat în meciul cu FC Voluntari, din prima etapă a noului sezon din Casa Liga 1, în verde. Iuliu Mureşan a explicat la finalul confruntării motivul pentru care acest lucru s-a întâmplat. Se pare că echipamentele utilizate pe teren propriu, de culoare roşie, au venit prea târziu şi nu au apucat să inscripţionate.

Tricourile pe care ”câinii” le vor îmbrăca pe teren propriu, au pe ele scrise numele fanilor care au donat anumite sume de bani clubului.

Vreţi să vă spun adevărul? Nu aveam destule tricouri roşii, au venit abia joi şi nu am apucat să le inscripţionăm. E adevărul, aşa-mi place, trebuie să fim deschişi”, a spus Iuliu Mureşan la finalul meciului cu FC Voluntari.

Dinamo a început nou sezon al Ligii I cu victorie, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa FC Voluntari. Căpitanul Deian Sorescu a fost marcatorul dinamoviştilor.

Pentru Dinamo a marcat Sorescu '44, '59 şi '72, iar pentru FC Voluntari au punctat Fulop '14 şi Raţă '66.

  • Dinamo: Eşanu - Sorescu, Dudea, Giafer, Filip (Florescu '82) - Răuţă - Creţu, Bani, Anton (Mihaiu '64), Radu - Moldoveanu (Neicuţescu '64). Antrenor: Dario Bonetti
  • FC Voluntari: Rîmniceanu - Miranda, Tamaş, Armaş, Al. Vlad - Raţă, Droppa (Roşu '73) - M. Ilie (Ion '60), Fulop, Lopes - Angelov (Paraschiv '60). Antrenor: Liviu Ciobotariu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele