Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Motivul stupid pentru care transferul lui Suarez la Juventus ar putea cădea

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19489301/1/suarez.jpg

Atacantul uruguayan Luis Suarez este bănuit că a trişat, cu ajutorul profesorilor săi, pentru a trece un examen de limba italiană, săptămâna trecută, se arată într-un comunicat de marţi al procuraturii din Perugia, care a deschis o anchetă, informează AFP.

Această diplomă era un prim pas în obţinerea unui paşaport italian, un document esenţial înainte de un posibil transfer al vedetei de la FC Barcelona la Juventus Torino, operaţie care a fost abandonată între timp.

"Ancheta a arătat că subiectele discutate în timpul examinării au fost convenite în prealabil cu candidatul şi că nota i-a fost acordată chiar înainte de examinare”, a precizat parchetul.

Procurorul acestui parchet, Raffaele Cantone, fost şef al Autorităţii Naţionale Anticorupţie din Italia, desfăşura o anchetă din februarie anul trecut pentru diferite nereguli împotriva liderilor universităţii pentru străini din Perugia şi ar fi descoperit faptele cu privire la Suarez, în urma ascultărilor ordonate cu mult timp înainte.

"Dar tu ce crezi, că vom da greş? Astăzi am ultima lecţie (n.r. - cu Suarez) şi trebuie să o pregătesc, pentru că el nu vorbeşte practic niciun cuvânt" în italiană, spune Stefania Spina, una dintre persoanele vizate de anchetă, potrivit documentelor acuzării, citate de mass-media.

Întrebată de interlocutorul ei despre nivelul pe care Suarez "ar trebui să-l obţină" la limba italiană, Spina a răspuns: "Nu ar trebui, trebuie, îl va avea, pentru că, având un salariu de 10 milioane (n.r. - euro) pe sezon, nu-l poţi face să rateze" examenul, "chiar dacă nu ştie să conjuge verbele şi vorbeşte la infinitiv".

Obţinerea unui paşaport italian i-ar fi permis lui Suarez să nu ocupe un loc de jucător extracomunitar în cadrul lotului echipei Juventus, facilitând astfel transferul.

Atacantul uruguayan, în vârstă de 33 de ani, ajuns la Barcelona în 2014, părăseşte clubul catalan după numirea unui nou antrenor, olandezul Ronald Koeman, care a spus că nu se bazează pe el pentru sezonul 2020-2021.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele