Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Motociclism | Dean Berta Vinales a murit la doar 15 ani, după un accident în etapa de Supersport 300 de la Jerez

Auto-Moto Publicat pe 25 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20407203/1/dbv.jpg


Spaniolul Dean Berta Vinales, vărul lui Maverick Vinales, a decedat, sâmbătă, la Jerez, după un accident într-o etapă a Campionatului Mondial de Supersport 300. Pilotul avea doar 15 ani.
 
Sportivul suferite răni grave la cap şi la torac e după o căzătură în care au fost implicaţi mai mulţi piloţi, cu trei tururi înainte de sosire, informează L’Equipe.
 
El a primit îngrijiri mai întâi pe pistă, iar spoi a fost dus cu ambulanţa la centrul medical al circuitului, însă nu a mai putut fi salvat.
 
Dean Berta Vinales era component al echipei Vinales Racing Team şi se afla pe locul 22 în clasamentul general.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele