Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mourinho, despre hotărârea TAS în cazul Manchester City: "Este o decizie ruşinoasă". La ce s-a referit

Premier League Publicat pe 14 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19421129/1/mourinho.jpg


Antrenorul echipei Tottenham, Jose Mourinho, consideră "ruşinoasă" anularea suspendării echipei Manchester City din toate competiţiile, dar şi menţinerea amenzii de 10 milioane de euro decisă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).
 
"Decizia este ruşinoasă, deoarece dacă City nu este vinovată, atunci nu ar trebui amendă. Dacă dacă ei sunt vinovaţi, atunci decizia este la fel de ruşinoasă şi ar trebui interzişi din competiţie. Nu ştiu dacă City este vinovată sau nu, dar oricum, decizia este ruşinoasă", a spus Mourinho.
 
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat, luni, anularea deciziei UEFA, care a suspendat clubul englez pentru doi ani din competiţiile europene, pentru încălcarea regulilor fair-play-ului financiar.
 
City va trebui să plătească însă o amendă de zece milioane de euro.
 
"Cetăţenii", locul 2 în Premier League, vor putea, astfel, evolua în sezonul viitor al Ligii Campionilor.
 
Neparticiparea în Liga Campionilor ar fi însemnat pentru City pierderi de peste 100 de milioane de euro.
 
La 14 februarie, UEFA a anunţat că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.
 
Manchester City ar fi exagerat când a declarat veniturile din sponsorizări şi informaţiile declarate la UEFA, în perioada 2012-2016. În plus, camera decizională a Corpului de Control financiar al Cluburilor a precizat că gruparea nu a cooperat în anchetă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele