Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

Mourinho şi Ronaldo, la un pas de bătaie. Episodul scos la iveală de Luka Modric: "L-am văzut disperat, aproape plângea"

La Liga Publicat pe 6 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19383449/1/cristiano-ronaldo.jpg
Cristiano Ronaldo şi Jose Mourinho au fost la un pas de încăierare în vestiarul lui Real Madrid. Incidentul a fost dezvăluit de Luka Modric în cartea autobiografică, mijlocaşul croat vorbind despre un moment în care atitudinea lui Mourinho faţă de CR 7 aproape a dus la o bătaie.
 
Antrenor la Real Madrid între 2010 şi 2013, Mourinho nu a avut o relaţie prea strălucită cu vedetele vestiarului blanco. Printre ele şi cea cu Cristiano Ronaldo, starul care, sub comanda Specialului, a marcat 168 de goluri în 164 de meciuri. A fost nevoie de un meci în Cupa Spaniei, în 2012, o critică excesivă din partea lui Mourinho, iar de aici până la bătaie...doar un pas!
 
"Câştigam cu 2-0, dar am fost surprins de reacţia lui Mourinho. Ronaldo nu prea făcea faza defensivă, iar asta l-a înfuriat pe Mourinho. S-au certat pe teren, apoi, când m-am întors în vestiar, l-am văzut pe Ronaldo disperat, aproape plângând. A spus că dă ce are mai bun, dar Mourinho continuă să-l critice.
 
Mourinho a venit şi el în vestiar şi a continuat să-l critice pe Cristiano. S-au enervat şi doar intervenţia jucătorilor a oprit o bătaie între ei", e dezvăluirea făcută de Luka Modric în autobiografia sa, Jocul Meu.
 
Cu un titlu şi două Cupe ale Regelui, aventura lui Mourinho la Madrid avea să se termine în 2013, după trei ani în care Realul a stat, pe plan european, în umbra performanţelor reuşite de Pep Guardiola şi marea echipă a Barcelonei construită în jurul lui Messi, Xavi şi Iniesta.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele