Ultima oră
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund

Mourinho vrea să o revitalizeze pe Tottenham cu doi jucători de la Real Madrid! Ţintele Specialului

Premier League Publicat pe 25 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19315065/1/jose-mourinho-manchester-united-2018-19_f3vjxuxkhgni1hh3wykuze1if.jpg

Jose Mourinho a preluat-o în acest sezon pe Tottenham şi nu a avut nevoie de mult timp să-şi dea seama că londonezii au urgent nevoie de întăriri, dacă vor să revină la performanţele din sezoanele trecute.

Presa din Anglia anunţă că Spurs are deja două ţinte înalte pentru această vară, ambele de la fosta echipa a lui Mourinho, Real Madrid.

Este vorba de croatul Luka Modric şi fundaşul brazilian Eder Militao. 65 de milioane de euro pune la bătaie Jose Mourinho pentru cei doi fotbalişti de la Real Madrid.

uka Modric a mai lucrat cu Mourinho şi va pleca aproape sigur de la Real Madrid în vară. Concurenţa pentru semnătura fostului Balon de Aur este mare, dar Mourinho mizează pe dorinţa jucătorului care vrea să lucreze din nou cu el.

Celălalt nume de pe lista lui Mourinho este Eder Militao, fundaşul transferat de Real Madrid de la Porto.

Portughezul vrea un fundaş de garanţie, iar brazilianul este acum principala ţintă a sa. 40 de milioane de euro oferă Tottenham pentru apărătorul Realului, anunţă Sky Sports.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele